Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slažem se u potpunosti sa vama i moj predlog je da se ograniči davanje mac-ova preko pm na po jedan od jednog provajdera
Znamo se već dosta, ajde reci dali si ikada vidio da sam ja uništio nesto javno..Jbg momci, sad je polako kasno za "karantenu". Prije vise od pola godine se pricalo o tome "pazite sta pozelite", nije niko bio skrt, derpe ili slicno, ljudi su smisljali svakakve "epitete" za pojedine clanove. Svrha svega toga je bilo produljiti period u kojem ce se iptv moci gledati besplatno na ovaj nacin. Sad je malo kasno.
Pratim onako sa strane onu nebuloznu raspravu na kajgani (bez namjere da nekog uvrijedim, op. a) sad ce opet neko izletiti revoltiran necijom izjavom i opet unistiti stvari koje neki gledaju vec dugo ( ja osobno ne a i vecina clanova koje se proziva za toboznju skrtost i uskracivanje informacija).
Komentar nije bio upucen tebi drug, samo analiziram opcenitu situaciju oko svega ovoga. Stariji clanovi svih foruma su pokusali kako rece boki drzati ovo pod kontrolom koliko toliko uspjesno uz par sitnijih ekscesa.Znamo se već dosta, ajde reci dali si ikada vidio da sam ja uništio nesto javno..
Zato se ovakvi tipa elmu i kaće na mene.. Ćak nenapišem onu poznatu.... Imaš pm..
Jednostavno pošaljem i gotovo.
to i radimo...mi ovdje.ali sta nam to vrijedi kad recimo na nekim telegram grupama kamionima dovoze mac adrese ,gdje su najvjerovatnije i nase unutra.Slažem se u potpunosti sa vama i moj predlog je da se ograniči davanje mac-ova preko pm na po jedan od jednog provajdera
Ja sam tamo najstariji, od 2008 godine u toj temi. Digao sam ruke, ta tema na kajgana je sve osim iptv.Jbg momci, sad je polako kasno za "karantenu". Prije vise od pola godine se pricalo o tome "pazite sta pozelite", nije niko bio skrt, derpe ili slicno, ljudi su smisljali svakakve "epitete" za pojedine clanove. Svrha svega toga je bilo produljiti period u kojem ce se iptv moci gledati besplatno na ovaj nacin. Sad je malo kasno.
Pratim onako sa strane onu nebuloznu raspravu na kajgani (bez namjere da nekog uvrijedim, op. a) sad ce opet neko izletiti revoltiran necijom izjavom i opet unistiti stvari koje neki gledaju vec dugo ( ja osobno ne a i vecina clanova koje se proziva za toboznju skrtost i uskracivanje informacija).
Vidiš boki ja neplaćam ništa, iskljućivo gledam ovaj iptv (nebi o razlozima) ali mozda zato i cijenim više.. A opet i da mi netreba uvjek ima netko kome treba.. Zato nije fer stavljati javno..potpisujem sve sto si napisao........donacije ja nisam prihvatio jer bi to bio presedan ...do sada ovaj forum za 10 godina postojanja nije prihvatio ni jednu donaciju jer svi ovo radimo iz hobija .druzimo se razmenjujemo iskustva....tako da opusteno a tebi svaka cast na potezu kao da si donirao jer samo ja znam koliko si bio uporan u tome........mi smo naprimer promukli u vip delu trazeci od salezlija da stavi dugme donate u plejer svoj da bar ima neku satisfakciju za toliki rad ,ulozeno vreme a o znanju dda ne pricamo......A njegov odgovor na to uvek je bio ja ovo neradim iz koristi.....
A napravio je toliko toga ,on,losmij i dosta drugih clanova......bas mnogo stvari koje su javne a jos dosta koje se nalaze jos uvek u vipu.....i svaka njima cast na tome ,na tolikom entuzijasmu jer pre svega imamo nesto zajenicko a to je da se znamo godinama,cenimo jedni druge a nadasve volimo SF......
Da smo hteli da unistavamo i razvaljujemo iptv mogli smo pre godinu ipo izaci javno sa novim skenerima kada vecina ovih sto unistavaju nisu ni znali sta je mac .da do njih svako dodje free,,,ali nismo do dana danasnjeg jer mi nismo ti koji unistavaju,to se radi na nekim drugim mestima...a vecina od nas negleda gotovo nista ili gleda jednu nasu listu te nam je sve jedno bilo ,sto se kaze ni iz dzepa ni u dzep......