Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ottplayer nista mi ne pokrece na smart tv...samo buferuje u nedogled,dok na vlc lista radi normalno (nije do liste ni do interneta)
ima li jos neko isti problem?
Pretpostavljam da je vjerovatno do codeka u tv,imao isto problema s LG tv i odusto na samsugu radi bez problema.Probaj usnimiti kao TV.m3u i ts završetci.tako sve uradim ali neide...listu ocita samo ne otvara kanal...vrti po par minuta i onda eror
na androidu radi normalno
jesi probaoimam panasonic tv tako da nemam drugih aplikacija i ott koristim preko browsera. ..tako da sam uskracen za puno toga...dok skupim malo parica kupujem samsung
Ima fork player... mislim da sam tebi i pisao pre o tome... idi na sajt forkplayer i tamo ti ima kako na panasonic tv da ga podesiš, i ja koristim fork player na svom panasonic tv-u i radi super.... uglavnom instaliraj wowtv aplikaciju na tv-u, pa onda u mrežnim podešavanjima uneseš dns od fork player-a i onda idi na wowtv aplikaviju i otvoriće ti se fork player, ništa lakse veruj mi, a listu ubacuješ preko njihovog sajta.... a i u fork player store se nalazi ott player i siptv pa eto ti možeš da biraš, ali fork radi posao savršeno....imam panasonic tv tako da nemam drugih aplikacija i ott koristim preko browsera. ..tako da sam uskracen za puno toga...dok skupim malo parica kupujem samsung