Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
16.06.2010
Poruka
512
Krenulo i na SBB digitalnoj tv

nBC3AC6.jpg

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Poslato je 5-6 listi iako sam planirao 2-3, za sad je podeljeno sve. Ko se javi u medjuvremenu zao mi je zaista, bice opet, samo ne danas.

I drago mi je sto su se javili oni za koje verujem da stvarno nemaju sta da gledaju.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
U kom sam to ja klanu?

Gresis. Meni ne smeta sto "dodaje kanale" vec mi smeta sto farba narod ovde a vi verujete u sarene laze. Aj reci jel stvarno verujes u to da ulazi i izlazi iz panela kako mu se cefne, da dodaje kanale, pravi liste, a da vlasnici panela to ne vide? I da uopste to ne znaju? Udjes u jedan panel i ostavis hiljadu tragova iza sebe, i mislis da nema ko da to vidi, da nikom nije sumnjivo. Smeta mi sto se tako predstavlja a muti s njima nesto.

I sve kao dobro dete, "evo obrisacu, kome smeta", sto ga ne pitas sto nije isto tako obrisoa adresu za Portal TVViet gde se gledalo dzabe? Zasto je 2x ovde objavio kad mu je obrisano? Zasto je objavio pod cenu bana? Zato sto mu nije u interesu da gledamo dzabe.

Govorim u ime onih koji misle kao ja, koji mi na PP sve to isto govore jer su tu toboze svi ok s tobom al kad treba javno da se prica nema ih nigde. I nisam u tvoje ime govorio, ne znam zasto se vredjas.
Postoji mogucnost da je pronasao ressellerski nalog na nekom panelu kao sto je recimo xtreamcodes i onda moze praviti liste i ostalo, a da vlasnik vidi tek kad dodje vrijeme za sravnjivanje racuna sa ressellerima...

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Postajete smesni. Malo pa malo obrisete neku poruku pod izgovorom da je spam, a to spama nije videlo. Izgleda da jos nekima nije u interesu da se napise ono sto vecina ovde misli i zna.

Ajde, ko je obrisao poruku neka je vrati pa svima javno objasni sta je to spam u mojoj poruci? Zasto se ponasate tako, ko god je obrisao poruku, ovaj put necu nikome da se izvinjavam putem PP-a jer nisam nigde nista pogresno napisao. Da, sad cete da m kazete kako ljudi prijavljuju postove, okej, ko je prijavio, Crow? Pa normalno kad sam poceo da ga raskrinkavam kao trgovca listama ovde a vama ne ide u interes to, imate neku korist od toga?

Jos jednom, vratite poruku da vidimo gde je tu spam.

I opet cu da napisem, Crow trguje listama sa Caffe-Bossna servera, dal je njegovo ili prodaje list ne zanima me, i ja cu isto da napisem 100 puta pod cenu bana, pa nek sad prijavljuje koliko hoce.

Vrtite poruku pa da raspravljamo o tom "spamu", postajete gori od B92 sa tom cenzurom.

Gori od vas koji brisete te postove su samo oni koji ti na PP glume prijatelje i drugove a kad ti napises ono sto i oni tebi nema ih nigde zato sto nece da kvare ono sto vec imaju.. Zna se na koje mislim ljude. Javno vam kazem, nemojte mi vise ni da se javljate, znate vi ko ste.

Sta je, ovo nije spam? Smesans i ko god da si, sigurno i tebi kaplje nesto u dzep cim brises ono sto vam ne odgovara da se zna

f5YnzMG.png

Tvoji postovi se ne bave iptv-em, vec Crow-om. Tako da su tvoji postovi van teme, sto znaci spam su...
Takodje da citiram pravila:

* Ako imate problema sa nekim clanom foruma posaljite privatnu poruku Administratoru/Moderatoru i oni ce to pokusati resiti.

Cak i da si u pravu SVIMA je dozvoljeno da budu clanovi foruma, nebitno je cime se bave, posebno zbog toga sto ovaj forum nije samo ova tema, pa tako razni ljudi raznih zanimanja, legalnih verovatno i ilegalnih su clanovi foruma, ne zelim da spekulisem o tome bez dokaza... Pravilima foruma je regulisano sta se sme postavljati na forum i kako se sta sme postavljati na forum, svaki post koji nije u skladu sa pravilima se obrise, reklamirenje je dozvoljeno samo u oglasima, i svi postovi koji nude nesto na prodaju u neodgovarajucim delovima foruma se brisu. Ukoliko clan ne krsi pravila foruma, nema razloga da ga sankcionisemo, cak i taj tv viet je bio postavljen po pravilima, tako da sam siguran da clanu koji je isti postavio nije pretio ban. Spekulisite i privatne probleme resavajte preko preko privatnih poruka. Imajte na umu ovo pravilo ako se upustite u tako nesto:
#2 Ne ometajte i ne provocirajte druge članove putem e-maila ili privatnih poruka.

Da citiram jos par pravila:
#8 Zabranjeno komentarisanje i kritikovanje rada
Administratora, Moderatora i Urednika, kao i odluka koje oni donesu. Ukoliko se ne slažete sa nekom od odluka, kontaktirajte ih putem e-maila ili Privatne Poruke.

Moderatori i administratori zadrzavaju iskljuciva i sva prava procene kad je neka tema ili objava izasla iz okvira pristojnog i pozeljnog oblika komuniciranja, kao i nacina delovanja u takvim slucajevima.
Moderatori i administrator nisu duzni davati obavestenja ili obrazlozenja o razlozima preduzimanja takvih radnji.

Pristupanjem Forumu, korisnici potvrduju da su svesni gore navedenih prava i obaveza, te da ce ih se pridrzavati.

Poslednja izmena:
Natrag