Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ok sto se tice zenska tv i da kazem History 2 nas sub imas ne samo u jednoj listiŽenska tv ima i u još jednoj restrimer listi koja se nedavno pojavila. Na istoj onoj na kojoj se nalazi i Histroy 2 kanal.
A ja mislio da sam sve liste kije se prodaju istestirao :-D Nisam znao za History 2 da ga nudi još nekoOk sto se tice zenska tv i da kazem History 2 nas sub imas ne samo u jednoj listi
Pozdrav
HBO makedonski titl ima Artmotion, strimovi su mu iz Boom TV MK.Tesko na mk Nema I tesko deka ke najdeme
ne verujem u ovo ama ja ... ako su od bum tv kako je uspeo da izvuce?HBO makedonski titl ima Artmotion, strimovi su mu iz Boom TV MK.
Sto da ne, neki lokalni kablovci pola kanala su im od boom tv .ne verujem u ovo ama ja ... ako su od bum tv kako je uspeo da izvuce?
privremena svi su dobili liste osim tebei i lijevskog ,jer donedavno si se hvalio ovdje kako im,a sto niko nema ,zato mi se skini sgrbace
sljedecih 4 koji s ejave dobijaju novu mts listu svi osim privremene
Pa ja ti prvi trazio listu na pp i javno i nistaprivremena svi su dobili liste osim tebei i lijevskog ,jer donedavno si se hvalio ovdje kako im,a sto niko nema ,zato mi se skini sgrbace
sljedecih 4 koji s ejave dobijaju novu mts listu svi osim privremene