Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
07.12.2010
Poruka
20
privremena svi su dobili liste osim tebei i lijevskog ,jer donedavno si se hvalio ovdje kako im,a sto niko nema ,zato mi se skini sgrbace

sljedecih 4 koji s ejave dobijaju novu mts listu svi osim privremene

Ja bih jednu ako može. Znam da nemam xx postova ali pratim ove teme iz prikrajka i znam koliko znače liste.

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.749
U MTS listi ima Zenska Tv i FK Tv kanali koji nisu bas u svakoj listi dostupni recimo za primjer Zenska Tv

Jednostavno da bi ste bili sigurni dal je MTS lista mogli ste navest te gore programe kao za primjer

Pozdrav

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
U MTS listi ima Zenska Tv i FK Tv kanali koji nisu bas u svakoj listi dostupni recimo za primjer Zenska Tv

Jednostavno da bi ste bili sigurni dal je MTS lista mogli ste navest te gore programe kao za primjer

Pozdrav
ako je tako znaci sad mogu i 100% da tvrdim da je MTS posto ima FILMKLUB i ZENSKA TV

Da li imaju ultre
ultre nema ali medjuvremenu sam posetio mtsov sajt oni u opste nemaju ultru u ponudi

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Tek sad vidim da postoji i hbo 2 hbo 3 jao kakvi su to mamlazi sad sigurno obicni hbo pusta glupe filmove da bi ljudi uzimali hbo 2 hbo 3....ZENSKA TV sta zar je to samo zenska televizija?

Ima i comedy central i comedy central EXTRA nisam odavno gledao te kanale i tek sad vidim koje su se nove gluposti od kanala pojavile.Cinestar na hiljadu i jedan nacin...

Poslednja izmena:
Natrag