Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
388
pripremamo novi pdf....svi alati nigde objavljeni-pravljeni na sf,sve liste,bez zabrana,bez hide....ali pristup bice na pozivnicu...po znanju i zaslugama a prvenstveno poverenju...tako da ce se to smanjiti na minimum.....bar za vredne stvari....

Kad bi mogao poceti sa radom taj novi pdf?

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ova prezadnja i zadnja recenica ti nije bas na mjestu prije nego si je napisao ipak si trebao malo razmisliti, sta si sa time rekao to znas jedino ti.Ja cu se suzdrzati na tvoj post, samo neznam kako ce clanovi reagirati na to.
Iza toga što sam rekao stojim,dobro možda sam pretjerao ali tu je negdje .S tim da neki nemaju ništa pa im drugi daju ali uglavnom okupno je cirka 50tak ljudi koji normalno gledaju free.Šta ti misliš da samo ti gledaš ili se ja varam?Ti ćeš se suzdržati pa opet komentiraš,stvarno te nerazumijem.:D

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Moze pomoc. Trebaju mi udp nastavci, ili barem 1, sam su iskenirati. U pitanju je KDS Kabel Net. Ovim znalcima mogu dati i status.

Učlanjen(a)
01.12.2014
Poruka
155
imam rapidovu listu koja radi odlicno dok radi i nakon nekog vremena nekad sat nekad 2 stane i tako stoji dok ne resetujem modem posle toga opet radi normalno dal mi banuju ip il je nesta drugo u pitanju ako neko zna kako rjesiti problem ako se moze rjesiti nek pomogne

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Iza toga što sam rekao stojim,dobro možda sam pretjerao ali tu je negdje .S tim da neki nemaju ništa pa im drugi daju ali uglavnom okupno je cirka 50tak ljudi koji normalno gledaju free.Šta ti misliš da samo ti gledaš ili se ja varam?Ti ćeš se suzdržati pa opet komentiraš,stvarno te nerazumijem.:D
Nisi ti pretjerao, nisi ti svjestan sto si napisao.Nemozes ni jednome clanu reci da kupi mrvice.
Odgovoricu ti i na ovo sto si me pitao,ne gledam ti ja drug nista od toga neznam kad sam zadnji put sjeo i pogledao neki kanal.Nisu ti meni liste na prvom mjestu nego iskreno prijateljstvo,znas kako se veli:
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
U vezi tih KDS udp nastavaka moze na PM. Soti, Bokiju i ostalim znalcima dajem i status ako treba.
PS: nema aktivnih klijenta zato (trenutno, mozda ce se pojaviti xD)

Natrag