Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2015
Poruka
240
***Hidden content cannot be quoted.******Hidden content cannot be quoted.***

Pogledaj ovde na forumu datum 4.3.2015 kad sam sam sebi cestitao 66 god.sa pesmom Uda Jürgensa
pase laki uveri
datum na profilu je netacan,ovo sam ja od pre 10 min.sa web camere
druze ispalo je kao da te prozivam a verujmi nijemi bila namera da sam citiro sve sto sam hteo ispalo bi duhovito a ovako je ispalo ko prozivka hteo sam da napravim duhovitu opasku na post od cika janko
sta misli koko je njih za svaki slucaj promenilo godiste pa sam onda ugledo tvoj post
da neko stvarno pravda godine pa umesto na njegov post lupio sam opasku na tvoj post

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
my film hd ga nema ni ujedna iptv lista to vam je omogucio deda mraz
posto ste bili veoma dobri ako produzite tako mozda i jos nesto da vam on ispuni neka zelja
a sad za sada je u narodnoj iptv a sto setice programske seme nema turli tava je
sta pustu to gledamo pa nisi se javio a on nemoze doci do tebe
blokirao si dimljak

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
my film hd ga nema ni ujedna iptv lista to vam je omogucio deda mraz
posto ste bili veoma dobri ako produzite tako mozda i jos nesto da vam on ispuni neka zelja
a sad za sada je u narodnoj iptv a sto setice programske seme nema turli tava je
sta pustu to gledamo
Ko on??? :) nek podari koju listu na Pm ide Uskrs po zeki nek posalje haha
Pozdrav

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Kad će netko nama seratorima sa preko 1000 postova a ispod 40 g djelit liste. Imam jednu od internationala i jednu od Crow2 . Tražim treću da imam, malo mi je dvije. Sad imam samo jednu jer je od Crow2 crkla sad baš gledam.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
kada toliko pametujes reci mi a sta ce to bokiju sve uopste vezano za iptv...kada on ima trajne naloge na media future i jos 4 domaca servera....jer ima dobre prijatelje koji su mu to omogucili...on ima sta da gleda uvek za sebe,ne trguje listama... ,a i forum nije bokijev i nema ni dinara koristi od svega toga.....a uz to vrlo malo i gleda posto ima sve to na kablovskoj uglavnom...

meni ni iz dzepa ni u dzep......vise dodje kao hobi i mogu i zatvoriti ovaj podforum IPTV sto bi mozda ti najvise voleo...ja sam i odobrio da se otvori i otvorio ga....
Prestani da reklamiras tudje IPTV :p dolke bre vise......zar ti tvviet nije dao do smaka svjeta nalog njega nikad ne reklamiras....:smisi::roll::beee:

Natrag