- Učlanjen(a)
- 31.08.2012
- Poruka
- 636
Od jednog clana cuo da tu nema kanala. Kaze dzaba skenirao.
E pa nije dzabe, sad znam da ne treba skenirati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemora značit da nema kanala,samo nitko nije spojen na njih, negovorim ti bezveze.Netko je tu digao udpxy server i nešto se u pozadini zbiva .Mnogi kažu nema tu ništa a i za brda....Od jednog clana cuo da tu nema kanala. Kaze dzaba skenirao.
Kad bi mogao poceti sa radom taj novi pdf?
Ona kao da traži ili skenira liste-ja bi nju skeniro..Pogledaj mi avatar - nista laz, nista prevara !
Bice uskoro u novom PDF zatvorenom za javnost .
Sad kad bi je objavio do ujutru bi bila kod komsija i okolo,stigla bi i do Finske.
Tako je samo privatan server sa stremove na nekoliko brzina da moze i takvi kaoTi si jedan od pametnijih tu, nema đabe ni u stare babe. Može biti samo jeftinije ali besplatno nema nigdje. Samo ima jedan veliki problem što ovdje na forumu nema takvih koji bi platili ili su u malom broju. Ja stalno pričam da bi se na bazi 100 ljudi moglo odraditi za 2-3 $ po čovjeku, ako je to puno onda stvarno....Još nešto ima nas tu po mojoj procjeni 50tak koji međusobno surađujemo i gledamo besplatno, godinama. Ostali kupe mrvice
Tako je samo privatan server sa stremove na nekoliko brzina da moze i takvi kao
D3n1s koj je platil za naj slabi internet u svetu da moze i on nesta da pogleda a ne da se zanima sa neki sajtove gde amerikance strimuet sa kamera a on im radi skripte i kad gledas dva sata glava te zaboli.Znas dobro zasto ce radi ovo Boki da moze da vrati malo ot ovi koj je izteral iz forum kad je uvel ova diktatura ovde tako drzi interes u ludi moze i neki da se vratat samo tako da vidat kakva je ta konspirazija koja je uradil.Vidis kako stalno pise ja radim to ja radim ono hoce da privuce jos ljudi a sa druga strana nece nista da da ,kad ga pitat nesta stavlja slika ili ti prica trazi po forum.Zato ti si radi na server tamo na pravi put si malo ljudi gledat na tvoj server (koj nije bas nesto) ali bar pokusavas nesto da uradis sve ostalo vec ne te interesira zasto drzis sve u svoj rukama mozes svaki trenutak da izbacis neko koj se razprical ili ti stavil stremove po internet i da ukljucis drugi covek koj hoce da gleda a ne da trubi po internetu glupostima kako sve moze da se gleda fri.Dobro znas da samo kad pozovot Beric ili slican kao njega i ode im konspiracija po djavole ce im raztrubi sve iz interneti sa skorost svetlost.I na kraj iskreno ti prepurucujem ne ulazi tamo uobste gledaj svoj rad i se drzi na distancija sve sto je tamo mozes da go naucis iz drugi mesta ovo si je cista reklama na jedna vec propala stvar ako moze jos malo da se produzi agonija ,ali kad propustis moment sta da radis trudno mozes vec da vratis stvari kako je bilo.