Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
162
kome je potreban jedan jednostavan iptv scanner licne izrade nek se javi na pp,
edit ..neda mi se svima na pp objasnjavat , xtream.bat su liste tipa /get.php?username=@&password=$&type=m3u a fulliptv.bat su /playlist?type=m3u&deviceUser=@&devicePass=$ ,combo sam sam radio tako da nije sigurno hocete uvjek nesto pronaci tako da ih mozete sami editovat po svom izboru a u sledecoj verziji cu ubacit i crunch koji ce radit malo slozenije passworde .
mozel meni jedan skener, lp

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
moze li neko da mi turi novi status ili vise kom (da nisu Ruski) u boksic
kad bi mi turio bas bih bio zadovoljan !

Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
kome je potreban jedan jednostavan iptv scanner licne izrade nek se javi na pp,
edit ..neda mi se svima na pp objasnjavat , xtream.bat su liste tipa /get.php?username=@&password=$&type=m3u a fulliptv.bat su /playlist?type=m3u&deviceUser=@&devicePass=$ ,combo sam sam radio tako da nije sigurno hocete uvjek nesto pronaci tako da ih mozete sami editovat po svom izboru a u sledecoj verziji cu ubacit i crunch koji ce radit malo slozenije passworde .
Super Miki... uporedjivao sam sa panel hacker i mojom combo iste usere su pronasli stim da je tvoj scanner osetno brzi.
Samo nastavi.
Pozdrav.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Nema sta. Bas lijepo izgleda. Cim skupim 30 korisnika koji znaju da koriste taj kodi ili kako se vec zove, odmah placam addon ili kako vec mu je tudjica...

ma sta ce ti to......ionako ima te svuda....:beee:

evo covek mi dao skener ovde na forumu........ja ga pustio malo da vidim kako radi i odma naletim na tebe......:beee:

user i pas luc

Ashampoo_Snap_2016.02.24_20h48m00s_001_67916.png

Hidden content
You need -1 more posts to view this content

Natrag