ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
kome je potreban jedan jednostavan iptv scanner licne izrade nek se javi na pp,
odlican skener......lepo radi...moze i nadgradnja....svaka cast.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kome je potreban jedan jednostavan iptv scanner licne izrade nek se javi na pp,
Bravo - respect !kome je potreban jedan jednostavan iptv scanner licne izrade nek se javi na pp,
svaka čast @luc+luc na addonuima li neka cena za kodi addon i za aplikaciju koja nije android a o kojoj upravo pricali.....
addon moze da se uprosti i prilagodi tvojim potrebama......samo na logovanje.....a mozda moze i bez logovanja.....
naravno druga cena ce biti da stavimo viet fanart i autora luc+luc......
od tvog posta vise patim ja nego i sam vlasnik sto nemam znanje da i ja iskoristim taj propustima li neka cena za kodi addon i za aplikaciju koja nije android a o kojoj upravo pricali.....
addon moze da se uprosti i prilagodi tvojim potrebama......samo na logovanje.....a mozda moze i bez logovanja.....
naravno druga cena ce biti da stavimo viet fanart i autora luc+luc......
od tvog posta vise patim ja nego i sam vlasnik sto nemam znanje da i ja iskoristim taj propust
u njegovoj aplikaciji pa da imam nesto sto stabilno radi
shvatam ja to sve boki ali kad znas da nesto moze prosto te tera da trazis kako to mozene pa on je rekao da je ovde da bi uvideo gde curi........a svi propusti se placaju.............ja mu nudio to odavno a on se nesto necka......nece da dira slamaricu.......
brate nema dzabe ni kod babe......
a da curi......curi.......preliva kao u mom linxu ubuntu......tamo oko 3 mimuta klipa...
Koji ces mu platiti onaj gdje NE treba user/pass ili onaj ako si pretplatnik pa moras unositi svoje podatkeNema sta. Bas lijepo izgleda. Cim skupim 30 korisnika koji znaju da koriste taj kodi ili kako se vec zove, odmah placam addon ili kako vec mu je tudjica...