Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Koji ti je tacan model da vidim u dev console je li podrzan, a ako nije da se rijesi i to...
Nema sanse
Na tvom sajtu imas
Skidanje
Android app
iOS
kad kliknem da skinem aplikaciju nece
Playstore/Store ili kako ju nazivate nije isto i ne moze da se usporedi sa app's koje ima Smart tv /Smart hub aplikacije

Ti si sigurno napravio za Smart televizore do 2014 ..... 2015-ta godina su Smart tv novije generacije

Od nedavno postoji Balkanyum aplikacija i mogu slobodno da kazem ako tu istu moj Smart tv podrzava podrzavaju je svi ostali Smart televizori

Balkanyum apk odes na Smart hub gdje su sve aplikacije i tamo ju vec imas za Download kao i Smart IPTV i od juce OttPlayer apk samo instaliras

Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Da, sad sam vidio. Kod tebe nije android. Ova aplikacija je za android smart tv. Dakle, moja aplikacija je kompatibilna sa svim tv uredjajima (bez obzira na proizvodjaca ili godinu proizvodnje) baziranim na android-u.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Da, sad sam vidio. Kod tebe nije android. Ova aplikacija je za android smart tv. Dakle, moja aplikacija je kompatibilna sa svim tv uredjajima (bez obzira na proizvodjaca ili godinu proizvodnje) baziranim na android-u.
Ovako je kod mene

20160223_110452.jpg

Recimo imam zelju da se kod tebe pretplatim? Sta ces uradit u mom slucaju??? Ljudi kupuju novije Smart televizore zato poradi na tvojoj apk da je dostupna za sve pa tako i novije Smart televizore ;)

Probat cu bas poslije na mom drugom Smart tv ne znam kad ali u toku dana pa ti javim

Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Vazi, javi. U slucaju da se zelis pretplatiti, a imas smarttv koji nije android, u tom slucaju instaliras siptv ili ss-iptv i rucno ubacim kanale. Takodjer kao korisnik imas pravo da istovremeno gledas na do tri uredjaja ako su spojeni na isti internet.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Vazi, javi. U slucaju da se zelis pretplatiti, a imas smarttv koji nije android, u tom slucaju instaliras siptv ili ss-iptv i rucno ubacim kanale. Takodjer kao korisnik imas pravo da istovremeno gledas na do tri uredjaja ako su spojeni na isti internet.
Ma sve je to ok sto kazes za siptv / ss-iptv samo... recimo da nije svako upucen u to sve.

Imas stariji ljudi kojima neko kaze npr za Balkanyum a ti isti imaju Smart tv ... neko od njihove djece ili prijatelja itd... registruje se kod njih uplati nekih 7€ kliknu na aplikaciju Balkanyum za sekund instalirana .... dotican unese user i pass i gleda.

Jedan primjer samo jer vecina ljudi voli ako je nesta jednostavno.

Napravis apk za novije Smart televizore odem na Smart hub instaliram unesem user i pass ... gledam programe

Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
@Sota, jasno je sta govoris. Slazem se. Medjutim recimo siptv je lakse za aktivirati nego recimo unijeti user/pass. Instalira se kao bilo koja druga aplikacija, kad se pokrene, samo uslikaju mac adresu i to je sve. @Burmann: tvviet smo, a mislis da je tviet zato sto je logo malo nejasnije odradjen, sredit ce se. xexe xexe

Natrag