Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
21.09.2011
Poruka
1.067
evo jos jedan predlog, prodate listi toliko da pokrije troskove, i vi gledate za dzabe :)

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Pa stremovat ćemo to što imamo, nećemo kupovati valjda. I da naravno da bi po mome tu sa foruma cca 10 - 20 ljudi imalo pristup panelu. Ti stalno o parama pričaš, znači u ovoj grupi ne bi bilo zarade samo bi se donacije smanjivale sa većim brojem članova. Znam prije par godina neki su mi nudili server besplatno (ljudi sa jednog torrent trackera) nebitno više ne lutam i vjerujem samo ljudima isključivo sa ovog foruma. Npr. Treba napraviti anketu da vidimo koliko ljudi to podržava i koliko ih je spremno donirat i iznos koji mogu donirati za početak će trebati i više. Neka netko od moderatora digne gore anketu. Da konačno raspravimo da li smo tu za ili smo za uništavanje. Malo sam prošetao i drugim forumima i svi imaju close grupe jedino mi klaframo

Ma ne bre, nije to sto pominjem pare da bih nesto da zaradimo, samo kazem da se ne desi da neko prodaje nekome ono sto smo svi zajedno investirali. Ali sad kazem po ko zna koji put, ja sam za to, ako hocete da se dogovorimo par nas, ko je vec zainteresovan pa da to uradimo, imali bi koristi, nije da ne bi. Bolje svi da gledamo nesto nego nekad niko nista.

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Pa sta ti hoces druze, ajde iskreno reci? Par puta pominjes te panele, ja sam rekao otvoreno da sam za to da se skupimo i odradimo sta treba. Ima nas ovde spremnih siguran sam u to, koji bi se pridruzili u projektu ali moralo bi se dosta tu razgovarati kako ne bi dolazilo do zloupotreba. Zamisli neko digne nos iz nekog razloga pa posle hoce pare, hoce ovo, hoce ono. Ja prvi koliko bih pristao da budem deo toga, toliko ne bih pristao da svi ali bas svi u tome nemamo pun pristup panelu i svim opcijama. Znaci, svi do jednog imaju iste mogucnosti. Nisam lud da dajem kesh za nesto da bi neko treci iz te grupe prodavao liste. Ako se ikad budemo organizovali za to treba sve izvagati i otvoreno reci ko je za sta, dal se pravi sve to za nas ili za nekog levog tamo.

I nikad niko ne rece koliko treba kesha za to, necemo strimovati nista, nemamo uslove, jedino restrimovati liste koje svako od nas ima u rezervama tako da nam nikad nista ne fali. Ili da kupimo neku listu od nekog strimera za nas panel.
Pa stremovat ćemo to što imamo, nećemo kupovati valjda. I da naravno da bi po mome tu sa foruma cca 10 - 20 ljudi imalo pristup panelu. Ti stalno o parama pričaš, znači u ovoj grupi ne bi bilo zarade samo bi se donacije smanjivale sa većim brojem članova. Znam prije par godina neki su mi nudili server besplatno (ljudi sa jednog torrent trackera) nebitno više ne lutam i vjerujem samo ljudima isključivo sa ovog foruma. Npr. Treba napraviti anketu da vidimo koliko ljudi to podržava i koliko ih je spremno donirat i iznos koji mogu donirati za početak će trebati i više. Neka netko od moderatora digne gore anketu. Da konačno raspravimo da li smo tu za ili smo za uništavanje. Malo sam prošetao i drugim forumima i svi imaju close grupe jedino mi klaframo
Ma ne bre, nije to sto pominjem pare da bih nesto da zaradimo, samo kazem da se ne desi da neko prodaje nekome ono sto smo svi zajedno investirali. Ali sad kazem po ko zna koji put, ja sam za to, ako hocete da se dogovorimo par nas, ko je vec zainteresovan pa da to uradimo, imali bi koristi, nije da ne bi. Bolje svi da gledamo nesto nego nekad niko nista.
Zaboravite na zalost celu pricu iako je ideja dobra i ja je licno podrzavam.... ali tu ideju ce sjebati ljudi sa ovog foruma, naj verovatnije iz vrha i to sa visokim rejtingom ovde, takozvani od poverenja....Takvi vam nece dozvoliti da to zazivi jer svoju maglu nece imati kome da prodaju vise..............

Učlanjen(a)
23.11.2009
Poruka
2
evo i meni u akciju imam server DELL EDGE 6850 SA 6 HD 146g, ram 16 g procesori 4 x 3.33 8 cache, nrtreba se ništa plaćati zanjega samo stručnjaka da to odrzava . ko ima iskušnje sa tim nek se javi za nadaljni procec rada.. pozz

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Zaboravite na zalost celu pricu iako je ideja dobra i ja je licno podrzavam.... ali tu ideju ce sjebati ljudi sa ovog foruma, naj verovatnije iz vrha i to sa visokim rejtingom ovde, takozvani od poverenja....Takvi vam nece dozvoliti da to zazivi jer svoju maglu nece imati kome da prodaju vise..............

Jaka stvar, mislim, postujem misljenje ali od ovih koji to planiraju nisu ni do sad nista zaradili tako da niko nista ne gubi, a nekolicina nas dobija mnogo. :)

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Same kritike, a nije ni krenulo:p:D. Moram vidjeti sa bokijem oko ankete to nas ništa ne košta.Treba je osmislit postaviti pa da vidimo kako šta išta ili ništa .Nocni ti ces nam epg uštelovat:D:roll:

Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
Pa zar ti vise nisi maher, a kupio kolica za liste:bfghb::beee:.
ma kakav ja nemam ja pojma pravim se samo da znam :D a kolica sam dao ne trebaju mi vise
10furd5.jpg

Natrag