Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
miki147 .podsjecas me na nekoga sa ovog foruma ,bas ti je suplja drug,evo proglasicemo te kraljom, pasom carom ,hadzijom ,ti postade skroz drugi covjek za neprepoznati ,sj,,,se te ta, kolica puna listi ,sta tek da si do ,slepera doguro

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
miki147 .podsjecas me na nekoga sa ovog foruma ,bas ti je suplja drug,evo proglasicemo te kraljom, pasom carom ,hadzijom ,ti postade skroz drugi covjek za neprepoznati ,sj,,,se te ta kolica puna listi ,sta tek da si do ,slepera doguro
mozete me proglasit i cicijom ali to nisam a koliko znam javljao sam ti se na pp prije svih i pitao treba li ti nesto

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
468
Zbog serije Kud puklo da puklo koju su prekinuli davati na Prvoj tv potreban mi je stabilan strim RTRS zbog navedene serije ako moze na pp.Hvala unapred,veliki pozdrav svima.

Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
ma kakav ja nemam ja pojma pravim se samo da znam :D a kolica sam dao ne trebaju mi vise
10furd5.jpg
Ajd posalji combo liste.:mig:
pozdrav

Učlanjen(a)
05.02.2016
Poruka
50
Zbog serije Kud puklo da puklo koju su prekinuli davati na Prvoj tv potreban mi je stabilan strim RTRS zbog navedene serije ako moze na pp.Hvala unapred,veliki pozdrav svima.
Zašto jednostavno ne posetiš ovu stranicu
Kod:
http://serbianforum.org/threads/kud-puklo-da-puklo-2014.550621/
tu imaš sve epizode serije koje su dosad emitovane a nove se redovno ubacuju
pa lepo skineš seriju na svoj računar i gledaš kad god tebi odgovara

Natrag