Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Da napišem svima otvoreno, ja nemam nikakve domaće liste za podjelu. Niti sam streamer, a ni restreamer. Sinoć sam skenirao ovh sas i naišao na preko 300 iptv panela, bio sam detaljan. A mi se ne možemo skupiti da dignemo jedan. Samo uništavamo postojeće streamove, dok bi sa panelom i serverom bili non stop up. Ovako ćemo sve razjebat i nitko neće gledati ništa.Kao Sota i mnogi drugi imam šta mi treba, ali htio bih donirat za ekipu da se to više oformi.Ima vas u inozemstvu koji možete više donirat za sam start, kasnije što bi više ljudi sudjelovalo troškovi bi se sveli na minimum. Svatko od nas može sa sobom povući nekoliko ljudi.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Pozdrav. Nasao sam jos 1 SIOL status,, medjutim nijedan kanal nece da radi. Da mozda nema neke druge nastavke? Ili mozda do vlasnika boxa, mozda on treba da ukljuci nesto ili sta?

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Pa sta ti hoces druze, ajde iskreno reci? Par puta pominjes te panele, ja sam rekao otvoreno da sam za to da se skupimo i odradimo sta treba. Ima nas ovde spremnih siguran sam u to, koji bi se pridruzili u projektu ali moralo bi se dosta tu razgovarati kako ne bi dolazilo do zloupotreba. Zamisli neko digne nos iz nekog razloga pa posle hoce pare, hoce ovo, hoce ono. Ja prvi koliko bih pristao da budem deo toga, toliko ne bih pristao da svi ali bas svi u tome nemamo pun pristup panelu i svim opcijama. Znaci, svi do jednog imaju iste mogucnosti. Nisam lud da dajem kesh za nesto da bi neko treci iz te grupe prodavao liste. Ako se ikad budemo organizovali za to treba sve izvagati i otvoreno reci ko je za sta, dal se pravi sve to za nas ili za nekog levog tamo.

I nikad niko ne rece koliko treba kesha za to, necemo strimovati nista, nemamo uslove, jedino restrimovati liste koje svako od nas ima u rezervama tako da nam nikad nista ne fali. Ili da kupimo neku listu od nekog strimera za nas panel.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Pa stremovat ćemo to što imamo, nećemo kupovati valjda. I da naravno da bi po mome tu sa foruma cca 10 - 20 ljudi imalo pristup panelu. Ti stalno o parama pričaš, znači u ovoj grupi ne bi bilo zarade samo bi se donacije smanjivale sa većim brojem članova. Znam prije par godina neki su mi nudili server besplatno (ljudi sa jednog torrent trackera) nebitno više ne lutam i vjerujem samo ljudima isključivo sa ovog foruma. Npr. Treba napraviti anketu da vidimo koliko ljudi to podržava i koliko ih je spremno donirat i iznos koji mogu donirati za početak će trebati i više. Neka netko od moderatora digne gore anketu. Da konačno raspravimo da li smo tu za ili smo za uništavanje. Malo sam prošetao i drugim forumima i svi imaju close grupe jedino mi klaframo

Natrag