LEGEND
- Učlanjen(a)
- 18.06.2009
- Poruka
- 2.431
Nisam ja nista dobio kao predjelo , imam ja tokako odmah drukcije gledas na ovake postove kad dobijes predjelo i pecenje
Donekle si u pravo, recimo ja imam kabovsku koju sam morao da uzmem jer je takav bio internet paket. Na nju nema hbo i cinestare. To je ono sto sam trazio, kad nesto trazis sve ostalo samo dode . Od satelita sam odustao, godinama sam ganjao i znam kako uzeti u "zajam" c-liniju, ali bez da platis sopstvenu karticu ne ide kako valja. Sve u svemu skup je to sport.Aj ja onako nesto da kazem..
Ovo sve je za*ebancija, da izvinete. Ma daj da se ne zezamo, neko samo ovo da gleda, nema sanse. Veeelika vecina pored ovoga ima jos nesto, IPTV, Total, kablovsku, ne bitno. Verovatno svi osim mene.
Ne, ne pisem ovo da bih izazivao neko sazaljenje, taman posla. Neko ce verovati, neko nece, ali sta cu mu ja, ali sad kazem ovde da pored ovoga nemam ama bas nista.
Ajde nek bude da lazem. Imam neku antenu na krovu, a posto zivim na granici sa Srbijom pre sam hvatao 90% Srbijanskih kanala. Ali se nisam digitalizovao, sve me mrzi da kupujem SetTopBox a od BiH kanala nema neke vajde jer ima samo BN, Alternativna, i nekad kad okrenem antenu negde ima i BHT i Pink BH. E sad hocu reci da nema sanse da se "zivi" samo na ovom IPTV-u, ovo je nekima samo alternativa i ni u snu ne moze da se poredi sa kablovskim televizijama, Totalom, IPTV-om i slicno. Da nesmetano gledas ovo treba ti internet od bar 20 MB, i da radi sve lepo, gde to ima u Bosni? Slabo.
Tako da nista ni ne gledam, meni se gledanje televizije svodi na 5-6 sati nedeljno, i to gledanje sporta, 2-3 utakmice, i to je sve.
Znaci, treba se opustiti, ovde smo da pomognemo jedni drugima, ima onih koji to cene, ima onih koji zloupotrebe.. Jos jednom, shvatite ovo kao alternativu, ne moze se ovo porediti sa pravom televizijom, ma sta god imali u ponudi.
Mogu ti reci da postoje strimovi koje rade godinama i to veoma stabilno. Ustekan usb na TV i ide sve glatko bez trzanja .
Danas ulovljen full T-2, nestandardna adresa na nestandardni port . Dynamic IP koja ima domain, menjala mu se ip ali domain ostaje . Nije tesko pronaci ono sto zelis, malo iskustva i nanjusi se gde lezi neka lista.