- Učlanjen(a)
- 23.12.2015
- Poruka
- 240
mi se malo u ovoj temi salimo,razmenjujemo iskustva,pricamo vezano za iptv...ja ne verujem da ima ijedan korisnik koji posecuje malo duze ovu temu a da nema nesto od listi , pritom da ima recimo vise od 100 posta..i sam sam dao na stotine stotina listi,a isto toliko i dobio.....
svrha je da se druzimo,a ko nezna da uci ako ga zanima iptv.....nista drugo......imai onih koji dodju ,uzmu i odu...oni bas i nisu pozeljni za ovaj forum jer mu zapravo nista ne doprinose...samo uzimaju a nista ne daju.....
svima nama velikoj vecini je ovo samo hobi,predpostavljam.....mada ima ovde i onih koju su ucili i otisli u restrimere....
Ohoho znači tu su i,a i
@Thomas Müller ima u ovoj temi i zabave i lepog druženja više od onih ruźnih,a za ostale stvari će se pobrinuti staff
mislim sta se sve ne vidi na ovom forumu....ja sam da se zatvori tema internet tv komentari.....samo se prepucava...
Ko sto kazu BOKI i BUGILIJU ima za svakog po nesto a ko nije lenj da pogleda malo starije postove
u ovoj temi videce da ima i dosta korisnih saveta iz kojih dosta tog moze da se nauci. A sto se tice prepirki farma i parovi su zivi dokaz da ima dosta i onih kojima je i to zabavno.