Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Radi, radi, a mozda je i objavim.. Poz.Ljudi ima li ko da mi posalje exyu listu, ove sto sam imao posle Nove sve crkle
Unapred zahvalan, Mg0
Skini Serbianforum player, u njemu imaš domaćih lista kol'ko ti duša ište.
Pozdrav!kojim programom gledati filmove preko torenta bez da ih se skida?
Koristim roxplayer koji je super ali problem je šta kad ubaciš titlove ne čita latinicu c,č,đ itd.
Dali postoji još koji program da je besplatan a da radi dobro.
Ace player sam isprobo ne radi mi jer izgleda da mu treba brža brzina interneta.
Ako netko zna koji bolji program neka javi HVALA!
nisi verovatno dobro sredio Ace player, moras imati u extenzijama FIREFOXA (iskljucivo)Ext i skriptu za Ace Magic Player, i moras imati torrent sa dosta seeda, do 10 mbps je odlican speed, za full HD mora 15-20mb/s(i dobri resursi PC-a)Pozdrav!kojim programom gledati filmove preko torenta bez da ih se skida?
Koristim roxplayer koji je super ali problem je šta kad ubaciš titlove ne čita latinicu c,č,đ itd.
Dali postoji još koji program da je besplatan a da radi dobro.
Ace player sam isprobo ne radi mi jer izgleda da mu treba brža brzina interneta.
Ako netko zna koji bolji program neka javi HVALA!
Nis pročitao sve postvoe u vezi Serbbianforu playera. Aj da ti pojasnim. Instalirao si program sa prve strane ali time nisi završio posao. Prekjuče se pojavio dodatak koji moraš da raspakuješ u C:/Program files/IP-TV Player folder i da zameniš datoteke koje tamo već postoje.Evo ti stranice:
http://serbianforum.org/threads/sf-iptv-plejer.659297/page-8
Radi, radi, a mozda je i objavim.. Poz.