Član
- Učlanjen(a)
- 29.07.2010
- Poruka
- 692
jel ona roa-mi, neeeeeeeeeeeeeRadi, radi, a mozda je i objavim.. Poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jel ona roa-mi, neeeeeeeeeeeeeRadi, radi, a mozda je i objavim.. Poz.
Ma nesto zeza stalno bufferuje krene pa stane nzm mozda je do meneRadi, radi, a mozda je i objavim.. Poz.
Salim se, necu da je objavim nikako .. Al eto kod mene radi odlicno, mozda ako imas adsl, jer kod drugara se desava isto sa nekim listama, dok kod mene rade odlicno.. Poz.Ma nesto zeza stalno bufferuje krene pa stane nzm mozda je do mene
Kada gledas film preko torenta on ga svakako skida.Kako ti nebi filmovi zauzeli puno mesta na hard disku moraces da ispraznis ili izbrises cache.To se nalazi pod C:/ _acestream_cache_.Pre toga moras nevidljive foldere da stavis u vidljive kako bi pronasao taj _acestream_cache_ folder.
A latinicni prevod mozes sa Textcrawlerom da prepravis za par sekundi.
Moraces malo da se namucis oko toga.
Nemam brzinu preko 5 mb pa šteka zato roxplayer radi ko urica ali ne čita titlove sa č,č,đ i još neka slovanisi verovatno dobro sredio Ace player, moras imati u extenzijama FIREFOXA (iskljucivo)Ext i skriptu za Ace Magic Player, i moras imati torrent sa dosta seeda, do 10 mbps je odlican speed, za full HD mora 15-20mb/s(i dobri resursi PC-a)
Ma nije to do rox plejera.Pre nego sto selektujes sa Textcrawlerom text file u kome ti je titel moras prvo taj text file sa ANSI de memorises u Unicode.Znaci u text ili notpade kliknes gore na File,Save As i dole gde ces procitati ANSI stavis na Unicode pa zatim memorises.kod mene nisu broblem titlovi nego roxplayer ne podržava č,ć đ dalise to može sredit sa Textcrawlerom