Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
In Memoriam

korac-v-620x350.jpg


Duško Korać nije bio običan TV komentator. I, baš zato što je bio takav - dugo će se pamtiti. Neki će reći "počivaj u miru", što baš i nije naš običaj, neki će reći "Bog dušu da mu prosti", a mi ćemo se za kraj prisetiti omiljene pesme Duška Koraća, u izvođenju Zlatka Pejakovića. Ta pesma se završava stihovima: "Ti si uzrok mojih boli i svih mojih nemira, ti si moje sunce, ti si ljubac najveća, ali kada kažeš 'idem' - ti si moja nesreća".

Neka mu je laka zemlja i hvala!

 
Učlanjen(a)
28.12.2013
Poruka
68
Kada gledas film preko torenta on ga svakako skida.Kako ti nebi filmovi zauzeli puno mesta na hard disku moraces da ispraznis ili izbrises cache.To se nalazi pod C:/ _acestream_cache_.Pre toga moras nevidljive foldere da stavis u vidljive kako bi pronasao taj _acestream_cache_ folder.
A latinicni prevod mozes sa Textcrawlerom da prepravis za par sekundi.
Moraces malo da se namucis oko toga.

kod mene nisu broblem titlovi nego roxplayer ne podržava č,ć đ dalise to može sredit sa Textcrawlerom
 
Učlanjen(a)
28.12.2013
Poruka
68
nisi verovatno dobro sredio Ace player, moras imati u extenzijama FIREFOXA (iskljucivo)Ext i skriptu za Ace Magic Player, i moras imati torrent sa dosta seeda, do 10 mbps je odlican speed, za full HD mora 15-20mb/s(i dobri resursi PC-a)
Nemam brzinu preko 5 mb pa šteka zato roxplayer radi ko urica ali ne čita titlove sa č,č,đ i još neka slova
 
Učlanjen(a)
27.11.2015
Poruka
48
kod mene nisu broblem titlovi nego roxplayer ne podržava č,ć đ dalise to može sredit sa Textcrawlerom
Ma nije to do rox plejera.Pre nego sto selektujes sa Textcrawlerom text file u kome ti je titel moras prvo taj text file sa ANSI de memorises u Unicode.Znaci u text ili notpade kliknes gore na File,Save As i dole gde ces procitati ANSI stavis na Unicode pa zatim memorises.
 
Natrag
Top