Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Najvise me vrijeda ako nesto nadem sam i to si poslozim da bi za dan dva to osvanulo vani.Mozemo mi skenirati danima sta vrijedi kad se 300 listi objavi u dva tjedna,i naravno poklonis nekomu taj si isto to sve poslozi i jos se ne uvali da bi gledao, a ono crnilo ili stuca kad ju svi zajasu.Svakome je draze da si nesto sam nade nego da okolo moli.A i za trazenje treba vremena i znanja, a ponekad i srece i kad se sve to poslozi otvoris stranicu int.radio i tv,niko se nesvadja nije u pitanju jedna lista ,nego nacin ,zar nije bolje da ide na pm,i da se postovi ne ponavljaju
Sta te vredja pa to je normalno zamisli koliko ljudi ovog momenta to isto rade.Kako nadjes ti tako nadju i drugi,budi uporanNajvise me vrijeda ako nesto nadem sam i to si poslozim da bi za dan dva to osvanulo vani.Mozemo mi skenirati danima sta vrijedi kad se 300 listi objavi u dva tjedna,i naravno poklonis nekomu taj si isto to sve poslozi i jos se ne uvali da bi gledao, a ono crnilo ili stuca kad ju svi zajasu.Svakome je draze da si nesto sam nade nego da okolo moli.A i za trazenje treba vremena i znanja, a ponekad i srece i kad se sve to poslozi otvoris stranicu int.radio i tv,
a ono vec osvanulo gore i tako opet u krug.
Što misliš koliko bi trajalo kad bi ti rekli ti što znaju,dva sata i mrak svima ipak je ovako bolje a lista ima toliko da one što su objavljene neke više i ne štucaju jer su ih obrisali zbog toga pa sad mogu tražiti kome se traži..Sta te vredja pa to je normalno zamisli koliko ljudi ovog momenta to isto rade.Kako nadjes ti tako nadju i drugi,budi uporan
pa kad nadjes nesto sto valja videces to se ne objavljuje.Veci je problem sto ovde nece da pomognu znanjem vec im je
lakse da ti daju listu koja ce trajati par dana.Valjda se vode onom ako naucimo naletecemo i mi.
Pozdrav.
Nekad je i bolje da nesto i sami naucimo.Citirat cu jednog naseg clana kad sam ga pitao kako to ide malo mi je natuknuo nestoSta te vredja pa to je normalno zamisli koliko ljudi ovog momenta to isto rade.Kako nadjes ti tako nadju i drugi,budi uporan
pa kad nadjes nesto sto valja videces to se ne objavljuje.Veci je problem sto ovde nece da pomognu znanjem vec im je
lakse da ti daju listu koja ce trajati par dana.Valjda se vode onom ako naucimo naletecemo i mi.
Pozdrav.
Ok ti smatras da bih ja unistio liste kada bih znao to sto ti znas,posto nisam zlopamtilo shvaticu ovo kao jos jednu tvojuŠto misliš koliko bi trajalo kad bi ti rekli ti što znaju,dva sata i mrak svima ipak je ovako bolje a lista ima toliko da one što su objavljene neke više i ne štucaju jer su ih obrisali zbog toga pa sad mogu tražiti kome se traži..
To je zato sto je u nekoliko dana objavljeno na stotine listi i nije se moglo pratitiŠto misliš koliko bi trajalo kad bi ti rekli ti što znaju,dva sata i mrak svima ipak je ovako bolje a lista ima toliko da one što su objavljene neke više i ne štucaju jer su ih obrisali zbog toga pa sad mogu tražiti kome se traži..
Jel može neko na pp da mi odgovori kako pokrenuti neki stream sa ovog statusa?Kod:5.35.200.36:8080/status/