Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
46
kako moze da se popravi ovaj stream
Kod:
rtmp://62.141.45.234/live/shqiptv11/livestream
da radi u kodi player

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Jel zna neko kako napraviti alluc adon za kodi?Ja ubacim svoj nalog,ali kad nadje strimove,skroz mi zamrzne Kodi.

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
netname: AVAX-NET-INFRASTRUCTURE
descr: AVAX.net-SRV-64
country: BA

***Hidden content cannot be quoted.***

HIDE-POSTS][/HIDE-POSTS]

Bas super sto si je objavio sad si jos veci aleksandar ,I skoro je bila objavljena jedan je clan objavio ali je je izbrisao radi nekih koji nemaju sta gledat vjerovatno , al eto sad opet nece imat sta gledat pozz nadjite i bh telekom usput pa objavite radi exstra ;) i da dodam nije mi krivo sto se je objavila nego mi zao pojedinaca koji nece imat sta gledat i za tu a i ostale liste koje se objavljuju

Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
315
Bas super sto si je objavio sad si jos veci aleksandar ,I skoro je bila objavljena jedan je clan objavio ali je je izbrisao radi nekih koji nemaju sta gledat vjerovatno , al eto sad opet nece imat sta gledat pozz nadjite i bh telekom usput pa objavite radi exstra ;) i da dodam nije mi krivo sto se je objavila nego mi zao pojedinaca koji nece imat sta gledat i za tu a i ostale liste koje se objavljuju
Ic nemoj da ti je zao posto svi imaju sta da gledaju ne se sikiraki samo pogledaj oba statutsa koliko se nakacili a bh telekom je pronadjen pa bice za koji dan

pozz...

Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
Listajuci "Internet Radio i Televizija" temu dolazim do zakljucka da ne vredi nikome vise nista slati, izvinjavam se svima koji su dobijali liste od mene, jer vise niko nece dobiti nista, a za to se zahvalite pojedincima, jer stvarno ne vredi provesti sate uz racunar da bi sve to palo u vodu... Pozdrav.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Listajuci "Internet Radio i Televizija" temu dolazim do zakljucka da ne vredi nikome vise nista slati, izvinjavam se svima koji su dobijali liste od mene, jer vise niko nece dobiti nista, a za to se zahvalite pojedincima, jer stvarno ne vredi provesti sate uz racunar da bi sve to palo u vodu... Pozdrav.
Ne se ljutiti, oni kojima treba i kojima si slao valjda ne objavlju, drugi je to par opanaka:D

Natrag