Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
netname: AVAX-NET-INFRASTRUCTURE
descr: AVAX.net-SRV-64
country: BA
***Hidden content cannot be quoted.***
HIDE-POSTS][/HIDE-POSTS]
Ic nemoj da ti je zao posto svi imaju sta da gledaju ne se sikiraki samo pogledaj oba statutsa koliko se nakacili a bh telekom je pronadjen pa bice za koji danBas super sto si je objavio sad si jos veci aleksandar ,I skoro je bila objavljena jedan je clan objavio ali je je izbrisao radi nekih koji nemaju sta gledat vjerovatno , al eto sad opet nece imat sta gledat pozz nadjite i bh telekom usput pa objavite radi exstra i da dodam nije mi krivo sto se je objavila nego mi zao pojedinaca koji nece imat sta gledat i za tu a i ostale liste koje se objavljuju
Aha ajd dobroIc nemoj da ti je zao posto svi imaju sta da gledaju ne se sikiraki samo pogledaj oba statutsa koliko se nakacili a bh telekom je pronadjen pa bice za koji dan
pozz...
Ne se ljutiti, oni kojima treba i kojima si slao valjda ne objavlju, drugi je to par opanakaListajuci "Internet Radio i Televizija" temu dolazim do zakljucka da ne vredi nikome vise nista slati, izvinjavam se svima koji su dobijali liste od mene, jer vise niko nece dobiti nista, a za to se zahvalite pojedincima, jer stvarno ne vredi provesti sate uz racunar da bi sve to palo u vodu... Pozdrav.
Od @Браціслаў jedbom potrazio i dobio fenomenalnu listu koja i dalje odlicno radi. ...ako cuvasNe se ljutiti, oni kojima treba i kojima si slao valjda ne objavlju, drugi je to par opanaka