Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
Pa cuj zavisi kako kom ... jer u inostranstvunije kao sto je nekad bilo znam ja za mnoge koji se hvale sa svim i svacim a uzmu kredit kad idu dole da bi se pokazali a kad se vrate otplacivaju na rate taj godisnji i svasta nesta i na sve to ide kredit na kredit itd ... al ok nebitno to samo eto ja placam godisnje 154€ Total Tv ... ok nemam arene ali vise od 300 kanala .. kako sport ... film..... naucni........djeciji itd... Sateliti Astra - Eutelsat i Hotbird .... Thor ne gledam

Daleeeeko bolja ponuda od luc-ove a manje me kosta .....

Do sad sa Total Tv nisam imao ni jednu sekundu izostanak programa sem ako je jako nevrijeme al to je normalno ... dok kod lukija stalno neki problemi ...........
ma poznato vam sve da ne pisem....

Pozdrav
A neces ni imat problema sigurno ,u mene jedino prekida kad bas pada kisa a ostalo joj nesmeta nista, Antena je zakon i CS naravno haha ;) jos samo da i total tv proradi preko CS i puna kapa :D

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Kod:
http://www.stream-labs.com/
Vidim neki naši streameri kupuju ovdje,možda nekome zatreba nešto od opreme.

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Još samo da mi kažeš na koji način si link ovaj dobio, to me zanima jer ja ne mogu nikako? :)

Ovde na forumu je bilo a ima i sad obdaniste , pa osnovna skola, pa srednja skola , pa fakultet ,pa master,pa doktorat.
A imamo i akademike ;) a imamo i slikare-fotografe to su umetnicke duse.

Ti si usetao na fakultet a trazis informacije iz osnovne skole.

Moras da krenes makar iz osnovne i da savladas tamo prvo gradivo, da citas jer je to tamo u osnovnoj skoli vec napisano i opisano x puta , potrosene hiljade sati da bi oni koji dodju posle nas mogli da savladaju gradivo.

Jedini uslov je da krenu iz pocetka sa citanjem ako ih zanima da nauce .

Sad ce bobanku da ti napise URLHelper a ti ces da pitas a gde to da skinem ,a i da ga skines trebas da naucis kako da napravis stream sa tim sto vidis u njemu ,a posle ce da bude kako token da nadjem i tako dalje...

A mozda se i nadje neka dobra dusa da ti odrzi kurs na brzinu.

Osnovna skola je hiljadu i nesto strana levo.

Natrag