Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Moze li neko da proveri jel vam radi pulsar torrent streaming u kodiju?Meni na telefonu izbacuje:pulsar has crashed,restarting.Android 5.1.1.Komp mi ne radi.

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Ljudi NE saljite mi sport klubove i arene joooj pa ja sam se salio auuuuu Sota vam nece ostat duzan kad god bilo tu sam za vas hvala vam ovaj Gest pamtim

Pozdrav
Sretan ti rodjendan brate,sve najbolje ti zelim tebi i tvojoj porodici...:mig:

pa ja sam njihov pretplatnik nema potrebe za proxyiom ,samo je onako kako sam gore napiso koristio sam i ja moja web tv i odjavio bas zbog toga sto ne mogu gledat kad ja hocu nego se prvo moram prijavit na svoj racun pa tek onda strimovi idu :D
to ti mislis..

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
30.03.2014
Poruka
1.005
Android aplikacija Orion TV zaista nijr loša. Ko voli gledati sve Pink kanale i puno drugih kanala, a nekim slučajem ne zna za tu aplikaciju, može je besplatno preuzeti na Google play.

Učlanjen(a)
28.02.2010
Poruka
293
Skupi ti vasi uinostranstvu ja placam total 13-14 eura a evo tv oko 11 eura
Pa cuj zavisi kako kom ... jer u inostranstvu nije kao sto je nekad bilo znam ja za mnoge koji se hvale sa svim i svacim a uzmu kredit kad idu dole da bi se pokazali a kad se vrate otplacivaju na rate taj godisnji i svasta nesta i na sve to ide kredit na kredit itd ... al ok nebitno to samo eto ja placam godisnje 154€ Total Tv ... ok nemam arene ali vise od 300 kanala .. kako sport ... film..... naucni........djeciji itd... Sateliti Astra - Eutelsat i Hotbird .... Thor ne gledam

Daleeeeko bolja ponuda od luc-ove a manje me kosta .....

Do sad sa Total Tv nisam imao ni jednu sekundu izostanak programa sem ako je jako nevrijeme al to je normalno ... dok kod lukija stalno neki problemi ...........
ma poznato vam sve da ne pisem....

Pozdrav

Skupi ti vasi u inostranstvu ja placam total 13-14 eura a evo tv oko 11 eura .....a imam sve ko i ti.....jesu to lopovi.....

Natrag