Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
nije to vietovo.....inace Luc luc nam malo malo pa priredi neke novine....samo mu jos fali kodi....

veliki pozdrav za njega uz pesmu......:beee:

luc ja sam resen da vecno uz viet plesem.....:roll:

Ja stvarno skuplju ponudu nisam vidjeo a tako slabo kanala ,pa za 17e moraju svi da budu u HD jos da imas 1000 poruka ,1000minuta prema svima i 1000megabajta hahahahaha

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
SF Telekom ne radi vise? Jutros mi je radio, malo pre ne moze da se otvori ni jedan link?I , recite mi gde mogu da pronadjem ovu skriptu iz Bokijevog posta iznad?

telekom koji je nastao u serbianforum stafu na klik radi vec 2 godine ....a radi jos uvek....upravo probao

Ashampoo_Snap_2015.10.17_21h41m48s_004_741a4.png

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
telekom koji je nastao u serbianforum stafu na klik radi vec 2 godine ....a radi jos uvek....upravo probao

Ashampoo_Snap_2015.10.17_21h41m48s_004_741a4.png
Ja bih samo dodao da gore u podesavanju treba napraviti putanju do VLC ( mozda zato Iksanu ne funkcioniše) ;) Čekaj jel vi pricate o telekom by losmij ili moja tv by dulle :beee:

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Molim za pomoć oko ovoga ako neko zna jer ne znam zašto su ljudi obrisali post, kažete da ima odgovor ja ga ne vidim :)
Post je obrisan jer vec postoji pitanje. Dupliranje postova sa istom sadrzinom se smatra spamom pa je samim tim i nepotrebno. Ako ima nekoga ko zeli i zna da odgovori, odgovorice...

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
zato i ne radi za nase trziste nego za vani a to njima nije skupo...
Pa cuj zavisi kako kom ... jer u inostranstvu nije kao sto je nekad bilo znam ja za mnoge koji se hvale sa svim i svacim a uzmu kredit kad idu dole da bi se pokazali a kad se vrate otplacivaju na rate taj godisnji i svasta nesta i na sve to ide kredit na kredit itd ... al ok nebitno to samo eto ja placam godisnje 154€ Total Tv ... ok nemam arene ali vise od 300 kanala .. kako sport ... film..... naucni........djeciji itd... Sateliti Astra - Eutelsat i Hotbird .... Thor ne gledam

Daleeeeko bolja ponuda od luc-ove a manje me kosta .....

Do sad sa Total Tv nisam imao ni jednu sekundu izostanak programa sem ako je jako nevrijeme al to je normalno ... dok kod lukija stalno neki problemi ...........
ma poznato vam sve da ne pisem....

Pozdrav

Natrag