Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cuj mozda, pa jel 15 dana ili nije Meni npr. je potreban free na 17 dana i 10 sati, pa ako moze jedan takav? Zauzvrat kao i uvjek imas lajk od meneOvaj ce biti mozda 15 dana
Cuj mozda, pa jel 15 dana ili nije Meni npr. je potreban free na 17 dana i 10 sati, pa ako moze jedan takav? Zauzvrat kao i uvjek imas lajk od mene
hahahahahaha pametnoto je lako,pitaj direktora.....postavis skriptu sa logovanjem za vijet......ali stavis u .py da log podaci idu na tvoj paste bin i za kratko vreme imas luc lucovu bazu..jer svaki treci ima neke logove ovde... onda obrises skriptu sa foruma.......
to je lako,pitaj direktora.....postavis skriptu sa logovanjem za vijet......ali stavis u .py da log podaci idu na tvoj paste bin i za kratko vreme imas luc lucovu bazu..jer svaki treci ima neke logove ovde... onda obrises skriptu sa foruma.......
http://www.sportske.net/vest/biznis/rival-tv-skaj-pokrenuo-novi-kanal-za-prenose-fudbalskih-utakmica-227404.html