Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onoliko koliko ti naplacujes dobijes to isto od mene besplatan neogranicen account tako da kad si ti odsutan da ti zena i djete mogu da gledajuNajbolje je da se javis Bokiju. On svega mi ima neograniceni acc. Ne mogu nikako da mu ga ukinem. Nema sta nisam probao. hahaha
Nedavno je i moj kucni prestao da radi, a ja bio na putu. zena i dijete nisu imali sta da gledaju, a Boki jeste
ps. @torpedo, o tome i pricam hahaha
Ma kakvi 15 dana ...pa stavio si ga i kod komsija,..tako da i ovaj vrlo brzo...... pisi propaloOvaj ce biti mozda 15 dana
ja proslog puta dobio neki account on izdrzao jedno popodne i krajMa kakvi 15 dana ...pa stavio si ga i kod komsija,..tako da i ovaj vrlo brzo...... pisi propalo
Evo da i ja malo usrecim iphone, odnosno apple korisnike: instalirate aplikaciju sa ovog linka:i pod ime stavite: tvviet i pod sifru: iptvKod:https://tvviet.tv/app/iOS.html
Na taj nacin mozete gledati sve kanale koji su u ponudi potpuno besplatno. LP
PS. Ako krsim neka pravila, javite da ne postavljam ovakve postove. Poz
O tome ti i ovde pricaju ljudi ..da si stavio samo ovde jedan nalog,..okey onda ..ali isti nalog na dva a mozda i vise foruma ...nema sanse da izdrzi duzeNisam bas razumio sta si htio da kazes? Odnosno zasto mislis da ce raditi krace?
To stoji sto kazes ..ali nije isto kad gleda jedan nalog 5,.. 50, ,...500..ljudi ili vise@prc, mozda nisi u toku, ali racun koji ja postavim moze trajati tacno onoliko koliko ja odredim, ne moze se ugasiti ranije...