Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2013
- Poruka
- 1.786
Poslao mi prijatelj ovu sliku da objavim,nemam pojma ni sta znaci.
Slika je uklonjena iz bezbrednosnih razloga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poslao mi prijatelj ovu sliku da objavim,nemam pojma ni sta znaci.
Slika je uklonjena iz bezbrednosnih razloga
Hihi...nije šija nego vrat.... A ono da sam te pitao kako ce uci bez autorizacije, to nije bilo pitanje nego konstatacija.
Hihi...nemam vremena da razmišljam, uvjek govorim ono što mislim dal to nekom odgovaralo ili ne baš me briga. Ako ti je malo ona tri smajlija sto se tiče ismijavanja, poboljšaćemo ponudu. Evo nabaciću još koji, nadam se da si sad zadovoljan@NightWolf, ovo sto si napisao nije sija nego vrat, zamolio bih te najprije da razmislis o cemu pises, pa da se onda ismijavas. Konstatacija i pitanje u razgovoru koji smo doticni i ja imali nije ni blizu isto.
Hihi...e kad si već tu, ubaci još koji kvalitetan kanal. Ovo je već sve pregledano
nek izbaci sve lokalce i regionalce te ubaci premium poput RTS HD 1080 i slicne....Hihi...e kad si već tu, ubaci još koji kvalitetan kanal. Ovo je već sve pregledano
I obavezno da ubaci full sportski paket kao sto je pink sport i tako to, a do tad odoh malo vjezbati. Neka bunga bude sa tobom!nek izbaci sve lokalce i regionalce te ubaci premium poput RTS HD 1080 i slicne....