- Učlanjen(a)
- 03.01.2012
- Poruka
- 4.259
Nestali su i kod mene ti kanali, a inace primam signal sa Crvenog Cota, znaci do njih je.mislio sam na zemaljsku digitalnu,vec 10 ak dana nema rts hd i digital!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nestali su i kod mene ti kanali, a inace primam signal sa Crvenog Cota, znaci do njih je.mislio sam na zemaljsku digitalnu,vec 10 ak dana nema rts hd i digital!
kod mene idu normalno....do tebe je nesto nucni....Nestali su i kod mene ti kanali, a inace primam signal sa Crvenog Cota, znaci do njih je.
I kod mene su radili dok sam bio u Japanu, al ovde na Balkanu uvjek problemi.kod mene idu normalno....do tebe je nesto nucni....
Ja sa Tupiznice,ma sve su izmesali niti im radi digitalna na 31 kanalu kao sto daju informacije,vec radi na 22 i 25 kanalu!Nestali su i kod mene ti kanali, a inace primam signal sa Crvenog Cota, znaci do njih je.
moze i preko vlc, otvoris vlc, ides na dugme View, cekiras Advanced Controls, pojave ti se 4 dugmeta i prvo dugme slicno japanskoj zastavi je Record to ti je za snimanje sadrzaja, pozzjel ima neka fora da snimam stream koji pustim?
Pitao me je jedan vlasnik te aplikacije:
" ali kako ces zaobici logovanje, kada server ne dopusta autorizaciju bez validnog user/pass."
Eh sad bi on sve rupe da zna pa i nad popom ima pop trazio sam jos pre mesec dana logovanje nije se ni osvrnuo ali kada je saznao za saznanje sad bi odjednom da zna gde duva vetar.
@privremena, dobro si smijesan. Postovi koje pises lice na nekog adolescenta, a ne na covjeka u godinama. Neka svatko radi sta hoce i kako hoce. A ono da sam te pitao kako ce uci bez autorizacije, to nije bilo pitanje nego konstatacija.
Prije 10 dana se zahvaljujes sto sam postavio onaj free nalog koji ti je omogucio da imas neke kanale koje napokon nesmetano i bez prekida mozes da gledas, a sad odjednom imas neke opcije koje nitko nema... jako smijesno
Duva promaja (puše propuh). A 'di je moj moped ??? ...
Sad mi je malo lakše, rastužim seZamisli da imas prijatelja koji moze da otkloni logovanje iz svih aplikacija i da ulazi kao u svoju kucu
Pre 10 dana sam ti zahvalio i onda odjednom posle tog zahvaljivanja mrak i deca su kukala,plakala i trazila ultre (sto tebe ama bas zabole) i to sam kroz pricu ispricao prijatelju koji je programer i koji se zainteresovao i skinuo je aplikaciju otklonio logovanje i ponovo napravio tu istu aplikaciju bez logovanja a kada izmenis neciju aplikaciju moras da je autorizujes,to ako ne znas pitaj onog ko ti je pravio aplikaciju a i tako mi je on rekao.