Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@privremena, dobro si smijesan. Postovi koje pises lice na nekog adolescenta, a ne na covjeka u godinama. Neka svatko radi sta hoce i kako hoce. A ono da sam te pitao kako ce uci bez autorizacije, to nije bilo pitanje nego konstatacija.
Prije 10 dana se zahvaljujes sto sam postavio onaj free nalog koji ti je omogucio da imas neke kanale koje napokon nesmetano i bez prekida mozes da gledas, a sad odjednom imas neke opcije koje nitko nema... jako smijesno
jel ima neka fora da snimam stream koji pustim?
Kod mene, u Vrbasu, na kablovskoj SBB, rade oba kanala, ako si to mislio !Da li i u ostalom delu Srbije rts hd i rts digital ne emituju vise na digitalnoj ili je to slucaj samo u Pirotu?
Mislio je na zemaljsku digitalnu televizijuKod mene, u Vrbasu, na kablovskoj SBB, rade oba kanala, ako si to mislio !
mislio sam na zemaljsku digitalnu,vec 10 ak dana nema rts hd i digital!Kod mene, u Vrbasu, na kablovskoj SBB, rade oba kanala, ako si to mislio !