- Učlanjen(a)
- 13.08.2009
- Poruka
- 1.515
ne razumem software se nalazi u njemu sto postoDa,ali sam zeleo da ubacim softver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne razumem software se nalazi u njemu sto postoDa,ali sam zeleo da ubacim softver.
Druze to ti je sto ti je,ne znam sta bi podesavao u kanalima risiver prikuplja podatke sa predajnika i onako kako su ga oni namestili ti tu nista ne mozes,ja imam neki bear sto je u principu sve isto,ne znam kakva konkretno podesavanja?a software update bi trebalo da ima pitaj tamo gde si ga kupio!da nalazi se ali bih zeleo da ubacim noviji jer neke fukcije nemaju u njemu kod rucnog podesavanja kanala i ne mogu podesit kanale.
Ne mogu pronaci digitalne kanale na sbb kablovskoj i ne mogu podesiti sat.Druze to ti je sto ti je,ne znam sta bi podesavao u kanalima risiver prikuplja podatke sa predajnika i onako kako su ga oni namestili ti tu nista ne mozes,ja imam neki bear sto je u principu sve isto,ne znam kakva konkretno podesavanja?a software update bi trebalo da ima pitaj tamo gde si ga kupio!
sbb kanale sigurno neces naci na ovom risiveruNe mogu pronaci digitalne kanale na sbb kablovskoj i ne mogu podesiti sat.