Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma sve je u redu sto se toga tice,ali ne ucitava kanale.Jedino da se poremetilo nesto u kompu,neki program mislim koji je nesto blokirao u XBMC,jer ja sam juce i deinstalirao i probao vise verzija i na svima se desava isto.Znaci svi addoni rade bez problema osim Live TV odnosno Simple PVR Clienta.Inace ja jako dugo koristim ovaj XBMC i nikad nije bilo pre ovoga nikakvih problema.Jel si proverio addon jel je enabled? Ili live TV u system? Moguće da se tu nešto poremetilo ako si probao nekoliko listi
imas li na vrhu te .m3u liste upisano #EXTM3U jer bez toga lista ne radi.....inace ne vidim sta bi bio problem....Ma sve je u redu sto se toga tice,ali ne ucitava kanale.Jedino da se poremetilo nesto u kompu,neki program mislim koji je nesto blokirao u XBMC,jer ja sam juce i deinstalirao i probao vise verzija i na svima se desava isto.Znaci svi addoni rade bez problema osim Live TV odnosno Simple PVR Clienta.Inace ja jako dugo koristim ovaj XBMC i nikad nije bilo pre ovoga nikakvih problema.
Kako da ubacim m3u playlistu u ovaj program? Sve lepo podesim ali program ne očitava nijedan kanal. Očita samo logo znakovePreporučio bih ti PerfectPlayer čita logo epg, probaj.Kod:niklabs.com/
Ja ti preporucujem da koristis SimpleTvKako da ubacim m3u playlistu u ovaj program? Sve lepo podesim ali program ne očitava nijedan kanal. Očita samo logo znakove
Edit: Uspeo instalacijom najnovije verzije playera
http://plstonline.org/