Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bravo za Pobedu
Jesi mjenjao listu?Jedno pitanje u vezi XBMCa.Do sinoc mi je besprekorno radio,ali kad sam ga jutros ukljucio jednostavno nije bilo vise kanala u LiveTV.Sve sam pokusao,ponovo ucitao listu,resetovao database ali od kanala ni traga.Sve ostalo radi i dalje normalno osim Live TV.Ako neko ima ideju sta je u pitanju bio bih zahvalan da mi odgovori,moze i na pp.Na kraju da napomenem da sam cak i deinstalirao i probao vise verzija XBMCa,ali sve se ponasaju isto kad je LiveTV u pitanju.
Jel si proverio addon jel je enabled? Ili live TV u system? Moguće da se tu nešto poremetilo ako si probao nekoliko listiJedno pitanje u vezi XBMCa.Do sinoc mi je besprekorno radio,ali kad sam ga jutros ukljucio jednostavno nije bilo vise kanala u LiveTV.Sve sam pokusao,ponovo ucitao listu,resetovao database ali od kanala ni traga.Sve ostalo radi i dalje normalno osim Live TV.Ako neko ima ideju sta je u pitanju bio bih zahvalan da mi odgovori,moze i na pp.Na kraju da napomenem da sam cak i deinstalirao i probao vise verzija XBMCa,ali sve se ponasaju isto kad je LiveTV u pitanju.
niklabs.com/