Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Jedno pitanje u vezi XBMCa.Do sinoc mi je besprekorno radio,ali kad sam ga jutros ukljucio jednostavno nije bilo vise kanala u LiveTV.Sve sam pokusao,ponovo ucitao listu,resetovao database ali od kanala ni traga.Sve ostalo radi i dalje normalno osim Live TV.Ako neko ima ideju sta je u pitanju bio bih zahvalan da mi odgovori,moze i na pp.Na kraju da napomenem da sam cak i deinstalirao i probao vise verzija XBMCa,ali sve se ponasaju isto kad je LiveTV u pitanju.

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Jedno pitanje u vezi XBMCa.Do sinoc mi je besprekorno radio,ali kad sam ga jutros ukljucio jednostavno nije bilo vise kanala u LiveTV.Sve sam pokusao,ponovo ucitao listu,resetovao database ali od kanala ni traga.Sve ostalo radi i dalje normalno osim Live TV.Ako neko ima ideju sta je u pitanju bio bih zahvalan da mi odgovori,moze i na pp.Na kraju da napomenem da sam cak i deinstalirao i probao vise verzija XBMCa,ali sve se ponasaju isto kad je LiveTV u pitanju.
Jesi mjenjao listu?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Ma probao sam vise listi.Inace ja imam jedan m3u fajl u kome je lista sa kanalima za XBMC i cesto sam dodavao ili brisao kanale sa nje,ali sam uvek odradio kako treba to jest ucitao listu i resetovao database.

Učlanjen(a)
10.08.2009
Poruka
120
Jel si proverio addon jel je enabled? Ili live TV u system? Moguće da se tu nešto poremetilo ako si probao nekoliko listi

Natrag