Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
18.11.2013
Poruka
296
WhatsUp Port Scanner
Skenira na sve portove od 0 do 65535, ceo rang adresa od 0 do 255. Ako ti je dobra masina odradi i vise hiljada adresa odjedanput.
Da je brze mozda jer zavisi koliko adresa mu ubacis. Treba vremena da sve to odradi, zato i niko ne daje nesto kvalitetno. Primer ja sameljem oko milion adresa na dan ali samo na jedan port kad znam sta trazim. Pa sad vidi dali je lako.
Hvala

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Nakotili se

image.jpg

Da razotkrijemo prepisku oko Avcom sto smo imali nedavno sa
clanom VIP bobistb

Najvise sto mrzim u zivotu su ljudi koji LAZU i onomad sam rekao da ne pricas istinu itd.... svi ste svjedoci prepiske koja se vodila u vezi Avcom i Statusa Avcom tj. ove tvoje slike a ja i Zombi ispali da smo te napali ????

Evo sta si TI slikao

Kod:
http://109.72.63.89/status

Svako moze ubacit u browser taj Status i dobit ce istu sliku koju si TI stavio tj. nas VIP clan bobistb

Ova moja ista kao tvoja i Datum (Wed Jan 28 14:25:10 2015) vrijeme i 6 clienata i /udp/ isto kao i kod tebe na tvojoj slici

Kod:
  [ATTACH=full]65070[/ATTACH]

Slikano od mene Sat 14:51 u desnom cosku slike za pogledati

Ko treba sad kome da se izvine za ovo ??????

Znaci nije mi dalo mira da vam dokazem i pokazem da bobistb NE prica Istinu i ujedno da pitam bobistb sta on kaze na ovo sve ????

Po mom misljenju nisi zasluzio VIP

Zahvaljujem

Pozdrav

Prilozi

• bobika lazan status.png
    bobika lazan status.png
    101,2 KB · Pregleda: 375
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.172
Znači sirotinjo i bogu si teška. :D
WhatsUp Port Scanner
Skenira na sve portove od 0 do 65535, ceo rang adresa od 0 do 255. Ako ti je dobra masina odradi i vise hiljada adresa odjedanput.
Da je brze mozda jer zavisi koliko adresa mu ubacis. Treba vremena da sve to odradi, zato i niko ne daje nesto kvalitetno. Primer ja sameljem oko milion adresa na dan ali samo na jedan port kad znam sta trazim. Pa sad vidi dali je lako.

Sota šta se nerviraš meni je osto dužan listu obećao a nije ispunio.

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Sota šta se nerviraš meni je osto dužan listu obećao a nije ispunio.

Ko ja ??? ma neeee ne nerviram se uopste nego lagao je mene ustvari lagao je komplet clanove na forumu e to kod mene ne pije vodu ..... sta reci? a druga stvar u vezi objavljivanja pojedinih lista itd.... tu mi nesta ne mirise kako valja .... ja znam zasto

Mene da se pita prvo bi mu skinuo VIP potom BAN i kraj

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Sto se tice objavljivanja ti si pre neku vece objavio onolike liste, pa sta da kazem da je mnogima zasmrdelo to.. Ni meni tu ne mirise da valja.. ;)

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Da razotkrijemo prepisku oko Avcom sto smo imali nedavno sa
clanom VIP bobistb

Najvise sto mrzim u zivotu su ljudi koji LAZU i onomad sam rekao da ne pricas istinu itd.... svi ste svjedoci prepiske koja se vodila u vezi Avcom i Statusa Avcom tj. ove tvoje slike a ja i Zombi ispali da smo te napali ????

Evo sta si TI slikao

Kod:
http://109.72.63.89/status

Svako moze ubacit u browser taj Status i dobit ce istu sliku koju si TI stavio tj. nas VIP clan bobistb

Ova moja ista kao tvoja i Datum (Wed Jan 28 14:25:10 2015) vrijeme i 6 clienata i /udp/ isto kao i kod tebe na tvojoj slici

Kod:
  [ATTACH=full]65070[/ATTACH]

Slikano od mene Sat 14:51 u desnom cosku slike za pogledati

Ko treba sad kome da se izvine za ovo ??????

Znaci nije mi dalo mira da vam dokazem i pokazem da bobistb NE prica Istinu i ujedno da pitam bobistb sta on kaze na ovo sve ????

Po mom misljenju nisi zasluzio VIP

Zahvaljujem

Pozdrav
Sve si dokazao samo nisi dokazao kako mi je radila lista na taj status znaci isto ko nista da nisi dokazao
a po neke tvoje rasprave i ispade sa pojedine clanove foruma kao sve ti znas i najpametniju si od nekoliko hiljde ljudi koji dolaze na ovaj forum svakodnevno, Po mom misljenju uopste nezasluzujes da budes moderator a to si u nekoliko navrata sam trazio da ti se ukine status ,da te potsetim to je bilo kada je denis zakljucao temu

A meni i sa VIP i bez njega plata mi je ista 0 dinara

Natrag