Član
- Učlanjen(a)
- 28.08.2012
- Poruka
- 338
Šta vam jedna lista urade, i to Avcom, aj da je bnet, sbb, h1, elta pa i da se razume Manite se svadjati, nego pomazite nama da dodjemo do nekih listi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E to oko prodaju liste valja razmisliti dali ja prodajem ili mozda ti,ja sam pojedinim clanovima rekao da meni liste uopste neznace posto sve to imam na satelitskuDokazat cu ti veceras kako je tebi Avcom lista radila pa ce i meni tako raditi
Ti si svoje rekao i dokazao se u lazi koju sam ja dokazao e to te boli naravno istina uvijek boli
A sto se tice lista koje sam ja objavio ... iz razloga da ih ti i tebi slicni nemozete da prodajete sramota cim se bavis zato i objavljujes i liste i pises dosta je radila i vidis ja sam ti uskratio biznis objavljivanjem onog sto sam ja objavio ... nemam namjeru da se prepucavam sa tobom ... e da priznaj samom sebi da si lagao za status
Pozdrav
Ja ??? Ne sjecam se da sam ikad dao komentar na tvoj Post u kojem je bila neka domaca ili bilo koja druga lista ... covjece nesta nije u redu kod tebe ?? Ja placam kolega Total Tv i nasa tv meni i previse nisam spao na liste sa foruma a da mogu da objavim jos toga ohoho mogu ... samo i ako onda u inat onima koji se bave prodajom istih i zaradjuju novac na tudjim ledjimaE to oko prodaju liste valja razmisliti dali ja prodajem ili mozda ti,ja sam pojedinim clanovima rekao da meni liste uopste neznace posto sve to imam na satelitsku
Eto pustio sam jednu uskoro cu jos dve da pustim pa nek gledaju ljudi a ne da to placaju onima koji to ne zasluzuju.
ps. zasto kad ja pustim neku dobru listu ti se uvek uzpanicis i dizes tenzije,to je bilo i sa bein na udp kad sam objavio
Posto vidim da se sa tobom nemoze izaci na pravi put vise ti necu replicirati, nemogu se spustati ne tvoji nivoJa ??? Ne sjecam se da sam ikad dao komentar na tvoj Post u kojem je bila neka domaca ili bilo koja druga lista ... covjece nesta nije u redu kod tebe ?? Ja placam kolega Total Tv i nasa tv meni i previse nisam spao na liste sa foruma a da mogu da objavim jos toga ohoho mogu ... samo i ako onda u inat onima koji se bave prodajom istih i zaradjuju novac na tudjim ledjima
a najvaznija stvar u ovom svemu nikad nisam ni jednog clana na forumu slagao kako javno tako i preko Pm a da ne govorim o pomaganju gdje god mogu dal putem email dal putem Skype dal preko Pm pa cak i na drugim forumima
Pozdrav