- Učlanjen(a)
- 20.06.2009
- Poruka
- 189
Probaj ,recimo lupi nesto tipa 22000-22222od kojeg do kojeg porta skenirati avcom??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Probaj ,recimo lupi nesto tipa 22000-22222od kojeg do kojeg porta skenirati avcom??
Da li nekome radi ova lista ? Pitam jer i juče nije radila.***Hidden content cannot be quoted.***
Probaj ,recimo lupi nesto tipa 22000-22222
Najbolje je da nam neko drugi ucita playliste, logoe , epg itd...a mi samo da stisnemo dugme play, zar ne?Dobro šta nas mučiš reci koji je port. Šta misliš kako je tom serveru kad ga siluju sa svih strana na raznorazne načine.
ja i na tom malom opsegu nisat ne nadjooNajbolje je da nam neko drugi ucita playliste, logoe , epg itd...a mi samo da stisnemo dugme play, zar ne?
Poenta je da se nesto nauci i da se ne bude lenj,a eto ja sam mu dao mali opseg, ako ides rucno nacices ga za manje od pola minuta.Poz
Trenutno je ugasen...ja i na tom malom opsegu nisat ne nadjoo
odgovorio bih ti kada bi vidio kakvi su linkovi,sakrili ste od nas koji ne kopiramo liste sa drugih sajtova kako bi ispunili kvotu,al uzalud postanu opet javne i brzo budu unisteneDa li nekome radi ova lista ? Pitam jer i juče nije radila.
WhatsUp Port Scannerja jutros pustio preko simple player... sad ne znam, sigurno postoji brzi nacin