E pa vidis da je forum fair i posten prema svojim clanovima ne bi postojalo to pravilo nego bi se napravio podforum u kojem bi clanovi mogli da kritikuju rad foruma ,kao i moderiranja podforuma,ali posto to nije slucaj ,slobodno mozete da izbrisete moj account ,hvala unapred.
Nemoj me kritikovati..... znam vise nego sto kazem.... mislim vise nego sto govorim..... primecujem vise nego sto ti mislis...
Jurim svaki Dan za pojedincima na forumu ispravljajuci svaku vrstu gresaka i nikako da ih stignem .... nisi ispostovao pravila obrisan ti je Post .... cemu polemika kad si TI KRIV za to ???
Druga stvar napisao sam ti na PM o tvom postu sa HPOSTS 400 mogao si na PM da mi se obratis i odgovoris na moju PM upucenu tebi ... ali NE ti bezpotrebno dizes tenziju na forumu.
Trece je koliko se sjecam ovako nesta sam sad izbrisao odnosi se na tvoj Post sa HPOSTS 400 umjesto 100 a to znaci cim znas za HPOSTS 400 znas ti i za HPOSTS 100 samo mi se cini da ti je to proslo mimo tebe namjerno ???
Inace postovi su se od strane nas ispravljali i nisu se slale opomene na PM da se izbjegnu nepotrebne da nekazem svadje itd....
Cetvrto je da postujes odluke koje donose ljudi iz Stafa i da se ne prepires bezpotrebno jer si u ovom slucaju vezano za tvoj Post pogresio TI i niko drugi znaci sam sebi priznaj gresku i Kraj idemo dalje
Ako imas potrebu za bilo koju vrstu konsultacije samnom obrati mi se preko PM
Pozdrav