Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.06.2014
Poruka
12
A sto ti ne postavis ponovo,al sa hide 100 i problem resen!
Pa nije problem nikakav ali ako se vec ukloni neciji post valjda je red poslati bar na pm ako nista drugo zasto je post uklonjen ,ja i ne pratim forum toliko ,znam da domace linkove treba stavljati u hide 100 postova alli nigde nisam procitao da ako se stavi u vise od 100 da to nije uredu ili da je protiv pravila foruma.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Pa nije problem nikakav ali ako se vec ukloni neciji post valjda je red poslati bar na pm ako nista drugo zasto je post uklonjen ,ja i ne pratim forum toliko ,znam da domace linkove treba stavljati u hide 100 postova alli nigde nisam procitao da ako se stavi u vise od 100 da to nije uredu ili da je protiv pravila foruma.
Najbolje je da ti se svi redom izvinu što nisi pročitao pravila.

Učlanjen(a)
08.06.2014
Poruka
12
Najbolje je da ti se svi redom izvinu što nisi pročitao pravila.
znaci po tebi uredu je izbrisati neciji post bez ikakve opomene .....kao sto sam rekao znam da domace liste se stavljaju u hide 100 postova ali nigde ne pise nemojte stavljati vise od sto,ili zabranjeno je stavljanje u vise od 100 postova.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
znaci po tebi uredu je izbrisati neciji post bez ikakve opomene .....kao sto sam rekao znam da domace liste se stavljaju u hide 100 postova ali nigde ne pise nemojte stavljati vise od sto,ili zabranjeno je stavljanje u vise od 100 postova.
Ne samo izbrisati nego i banovati ako se pravi pametnjaković.

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Po pravilima foruma obavezni ste da postavljate postove u skladu sa pravilima foruma. Imaju bukvalno nacrtana uputstva i ako ste procitali pravila ne mozete pogresiti.

Evo jednog pravila koje krsite sada:

#8 Zabranjeno komentarisanje i kritikovanje rada Administratora, Moderatora i Urednika, kao i odluka koje oni donesu. Ukoliko se ne slažete sa nekom od odluka, kontaktirajte ih putem e-maila ili Privatne Poruke.

Da dodam samo, niko nije duzan da ispravlja pogresan post, na nama je samo da sprovodimo pravila, a na vama da ih postujete... Ako neko ima visak vremena mozda i ispravi neki post, ali niko nije u obavezi da to radi, vec su clanovi u obavezi da postuju pravila, radi sebe i ostalih clanova...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.06.2014
Poruka
12
Po pravilima foruma obavezni ste da postavljate psotove u skladu sa pravilima foruma. Imaju bukvalno nacrtana uputstva i ako ste procitali pravila ne mozete pogresiti.

Evo jednog pravila koje krsite sada:

#8 Zabranjeno komentarisanje i kritikovanje rada Administratora, Moderatora i Urednika, kao i odluka koje oni donesu. Ukoliko se ne slažete sa nekom od odluka, kontaktirajte ih putem e-maila ili Privatne Poruke.

E pa vidis da je forum fair i posten prema svojim clanovima ne bi postojalo to pravilo nego bi se napravio podforum u kojem bi clanovi mogli da kritikuju rad foruma ,kao i moderiranja podforuma,ali posto to nije slucaj ,slobodno mozete da izbrisete moj account ,hvala unapred.

Natrag