Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
28.08.2012
Poruka
338
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Govorim u svoje ime !
Primecujem na forumu puno novih i relativno novih nickova, koji mi se obracaju za uslugu !
Zao mi je "postenih" clanova kojima ne izadjem u susret, (nismo se jos dovoljno upoznali) jer se ovde stvarno ne zna ko je ko i koliko nickova ima, tako da molim za razumevanje !

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Da se nadovezem na burmann post covjek je u pravu potpuno jer.... sta se desava ? Svi ti ili njima slicni sa novim nikovima kad tad ce dat svoj komentar da su na forumu trazili liste ili streamove itd... a nisu od nikog nista dobili ??? Zato je razumljivo da svako od vas odlucuje kom ce i sta dati bas iz tog razloga jer ne poznaju dovoljno nove clanove moguce je i to da ima medju njima i onih koji su napravili sebi vise nikova a sami su vec duze vrijeme prisutni na forumu pod nama svima poznatom niku ..... iz kojih razloga to rade ???? oni znaju.
Moja predpostavka ??? nemora bit ali moze.

Pozdrav

Učlanjen(a)
14.01.2013
Poruka
498
Sto mozes odvojit od svojih linkova i halalit to i uradi, bez da kukas poslije. Ono sto ti mislis da je dobro i dosta za tebe, cuvas i bas te briga, ne grize te savjest nit ti smeta sto je neko ko me si dao linkove to upropastio. Mnogi su mi dali linkove i objasnili dosta stvari putem pm i ovom prilikom im se zahvaljujem, nisam nikad nista postavio, jer mislim da je bezveze sto se postavljaju linkovi kad i svi znamo da od tog nema nista. Najbolje je za nove clanove da prelistaju malo forum nauce sami kako doci do odredjenih listi i uzivaju u gledanju.Po meni je ruzno i da se postavljaju i ove ruske liste ako neko nadje negdje jer i to gleda tamo neko, a ti postavis samo eto da bi upropastio.

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
E momci,sta treba da se upise za onu moja tv listu,da bude hd? sta treba da se prepravi?

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
Hvala torpedoo...:)

dppaki,imam to...za hd mi treba,ali mi je poslao torpedo...ipak hvala sto si pokusao da pomognes...;)

Natrag