Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
13.04.2011
Poruka
695
a ja se ubih trazeci po forumu ......ono u hrome sam postavio i ono radi ...ne radi samo arena1

eto urekoh...
 
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Slab im je server i ako svi zajasemo ga neznam kako ce funkcionisati.....ali ok videcu veceras sa vlasnikom skripte pa mozda i ugleda svetlost dana,posto radi dobro vec duze vreme ......
Ako smatrate da zbog servera nece moci raditi ako se njih mnogo nakaci onda netreba stavljati javno,nego podjelite koliko mislite da bi trebalo na PP i zavrsena prica..!!!
 
Učlanjen(a)
20.03.2014
Poruka
112
Ma bolje je ovako, ako svi pocne da koriste skriptu, server ide down ako ne danas, za 2,3 dana... I tako proces za uzimanje i gledanje u VLC i ni je tezak, samo url helper je potreban i nista vishe.
 
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
DA li neko možda zna rešenje za ovaj problem: pokušavam da snimam neki kanal koji pustim u simpletv playeru (online stream naravno). Kanal ide normalno, bez štekanja. Pritisnem na Qucik recording i nakon par sekudni slika pobrljavi, tačnije pomrljavi načisto! Počinje da šteka. A ako pritisnem na Dump to the file snimanje ide normalno! E sad, problem je u tome što želim da snimim neku emisiju unapred koristeći EPG. Ali kad to uradim i kad program počne da nsima počinje i štekanje kanala, kao kad koristim Quick recording. Probao sam nekoliko verzija simpletv playera (tri verzije mi je Šota dao a još nekoliko sam našao ovde) ali se u svakoj od njih dešava isto. Da li treba instalirati neku dodatnu komponentu da bi to radilo i da li to uopšte može da radi? Da li je neko isprobao ovu opciju i da li kod nekog radi kako treba?
 
LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
Jel je do mene ili ne mogu Vijetnamci da se gledaju na Operi ?
Sve to zavisi od User Agent Stringa, Opera se zasniva chromium-u, a posto sajt tvviet.tv na osnovu useragenta generise stream, vjerovatno zato da ti ne pusta kanal u browseru.(nije rtmp protokol)
Probaj da vidis url stram-a u html-u, pa ga pusti u vlc.
pokusao sam sa Opera 12, Opera 21 i Opera Mini 9 i strim je vidljiv u html-u.
*cookie na ovom sajtu (ako se logujes prako njega) se ne veze za IP i User Agent, pa bi moralo da radi..
Pozdrav
 
Natrag
Top