webtv scripta u odeljku scripti sve uredno radi sto se tice tih kanala sem hrvatskih arenaAko neko ima arene hd , meni sve pukle ...moze na pp ili skipe...hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
webtv scripta u odeljku scripti sve uredno radi sto se tice tih kanala sem hrvatskih arenaAko neko ima arene hd , meni sve pukle ...moze na pp ili skipe...hvala
Nema Sloboda-Zvezda na toj Arenasport HD, to je hrvatska arena a oni ne prenose Jelen Super Ligu druze. Pozdrav.ma imam to al imal de hd...ocu veceras da gledam sloboda zvezda u hd....nema ih ni medju ovim ruskim torent tv samo hd arena 3
O cemu ti to?ma imam to al imal de hd...ocu veceras da gledam sloboda zvezda u hd....
sloboda zvezda je u 17.30 na arenasport 1 e sad dal ce biti na arenasport 1 hd to ne znamNema Sloboda-Zvezda na toj Arenasport HD drug. Pozdrav.
eto nisam znao..O cemu ti to?
Arena Sport HD postoje samo hrvatska verzija, oni prenose hrvatsku ligu.
Jelen Super ligu prenose Arena Sport Srb i te arene nemas u HD (da pise hd).
Znam da je na arenasport 1 u 17:30, ali nema na HD, to je hrvatska arenasport, pozdrav.sloboda zvezda je u 17.30 na arenasport 1 e sad dal ce biti na arenasport 1 hd to ne znam