- Učlanjen(a)
- 27.05.2013
- Poruka
- 1.574
Nek je objavi jos koji put, mozda svi prestanu raditida...i ja sam sad provjerijo neki rade...a neki ne..
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nek je objavi jos koji put, mozda svi prestanu raditida...i ja sam sad provjerijo neki rade...a neki ne..
to je izgleda poenta...Objavi jos koji put, mozda svi prestanu raditi
zasto to meni pises prvo provjer ko je pisao pa komentarisi ta lista meni uopste netrebaObjavi jos koji put, mozda svi prestanu raditi
Ne moze u VLC. Postoji, Simple TV, mozes i snimat sa njim, pozdravZna i neko možda da li je moguće implementirati EPG sa ovog foruma u VLC i kako se to radi? I drugo pitanje, postoji li još neki plejer sa EPG podršom osim XBMC-a? XBMC je odličan sa pvr simple pluginom ali pomoću njega ne mogu da snimam iptv kanale
Može li link do poslednje verzije softvera? Nikako da pronađem home page programaNe moze u VLC. Postoji, Simple TV, mozes i snimat sa njim, pozdrav
Sa jednim IP-om rade, a sa drugim ne rade !da...i ja sam sad provjerijo neki rade...a neki ne..
Imas ovde http://serbianforum.org/threads/simple-tv.459483/page-9 dosta verzijaMože li link do poslednje verzije softvera? Nikako da pronađem home page programa
Edit: našao