Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
uplatio sam kod njih nalog na mesec dana. Pretplata mi ističe 25. aprila. Utisci su pomešani. Prvo, kvalitet kanala im je uglavnom odličan. Ima tu pare izuzetaka. Tu pre svega mislm na sk kanale koji su trenutno odlično kvaliteta ali nije bilo uvek tako. Dešavalo se da umesto ovih kvalitetnih streamova postave streamove lošeg kvaliteta koje su pokupili ili na ovom ili na nekom drugom forumu. Ali dobro, to i nije tako strašno. Što se stabilnosti tiče tu imam ogromnih orimedbi! Dešavalo se da po čitav dan lista praktično bude neupotrebljiva. Kanali su pucali na svakih pola minuta! Počnem da gledam film na HBO kanalu i krk! Nakon pola minuta zamrzne slika i tako u krug. To se nije dešavalo samo jedan dan već nekoliko dana. U poslednjih par dana slike su prilično stabline.Ko zeli nek isproba nije lose moze da se dobije Testni period
to onda izgleda ovakoKod:http://onlineiptv.info/
Pogledajte prilog 49666
Pogledajte prilog 49667 Pogledajte prilog 49668 Pogledajte prilog 49669 Pogledajte prilog 49670 Pogledajte prilog 49671 Pogledajte prilog 49672 Pogledajte prilog 49673 Pogledajte prilog 49674
I da se unaprijed razumijemo da nebi doslo do nesporazuma ne promolisem nikog niti kupujem niti prodajem napravio sam si Test nalog radi sebe cisto da isprobam pa ko voli nek izvoli moguca i .m3u8 lista itd....
Pozdrav
Ja igrom slucaja imam ih na skayp, pa kad nesto pitam ugalvnom dobijem brzo odgovor...imam predplatu kod njih, dobio sam ih po preporuci.... Video sam i ja da nekada Sk srb bude super strim pa nekada bude los... pitao sam vezano za isto i dobio sam sledeci odgovor : "Strimovi koji su LIVE idu sa 4 servera, ako neki od server-a je down, ubacuju se backup strimovi sve dok ne bude ponovo osposoboljen primarni stirm " ...eto to je razlog zasto je u nekim slucajevima drugaciji npr. sport klub...Sto se tice panpetar sto si napisao hvala ti u svakom slucaju jer nemogu ja ili neko drugi dati relevantan komentar sa test kanalima od 24 sata.
Opcija na live chatu u desnom doljnjem cosku omogucava da kad posaljete zahtjev za test period upisete vase Ime i prezime sa vasom Email adresom u odredjeno polje i Send treba da pitate koliko dugo treba da cekate da vam posalju test kanale to je dodatna opcija uglavnom se kanali dobijaju u roku od 5 min moje iskustvo poslao sam zahtjev cekao 1 min nakon toga na Live Chat pitao koliko se dugo ceka odgovor je uslijedio odma pogledajte vas Email poslali smo vam tako je i bilo.
Ima jos jedna malenkost koju testiram ako mi podje za rukom.
Ko zeli da ju sazna kontaktiraj me putem Pm naravno ko uzima test kanale u obzir ce doci samo ozbiljni clanovi foruma.
Otom potom znat ce se sve sutra tako ako neko zeli da isproba test kanale a zeli pricekat jos 1 Dan preporucujem
Pozdrav