Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Desni klik na sliku pa save picture asVideo sam da ima dopuna loga za Kanal 3 i jos neke kanale.Koji je link za download?
VolimTV hash=070c3b9c7179a78718513240b3009b9eef862817
И додека чекаш ќе најдеш сам. Што имаш од DM, кој image (Е1, Е2, nabilo ,openpli). Ти треба вебинтерфејс плагин на дримот, само кој дрим го имаш? Вака без податоци кој сакаш да ти каже нешто.cekam odgovor okolu dreambox webinterface
Tako nije dobro jer je suvise mala rezolucija,tj. slike su manje nego one originalne koje imaju rezoluciju 381x365.Desni klik na sliku pa save picture as
Ako je ze Logo znake.Tako nije dobro jer je suvise mala rezolucija,tj. slike su manje nego one originalne koje imaju rezoluciju 381x365.
Mora da se klikne na sliku pa onda to sto ti kazes ali sa ovim slikama bar kod mene ne ide.
Edit:Sad je u redu,nisam video da na svaki post treba stisnuti hvala da bi moglo da se kopira.
Boki71 gde se izgubilo još nekih 300 komada,u prvom postu je cifra 2112 komada...Uploadovana su sva loga na server.......ukupno 1883 komada......
ja sam vidal negde za DIGITALB HD RABOTI SO mgcamd1.35a 100 % i hd i sd ? ja sam slusnal od neki ljudi od serbia hackiral digitalb hd ? kako da gi nademe tie tutoriali?
Kade moze da se nadje tutoriali ili manual Kako se radi ili Kako se napravi CARDSHARING za kreiranje na primer C: TCM2014.dyndns.org 12000 blabla bobobo za da rade ovaj digitalb hd ...?