Član
- Učlanjen(a)
- 26.09.2009
- Poruka
- 316
Dok sam ja piso, ironaca je postavio strim pa nisam vidio ...Dzaba PP kad je iznad tvog posta taj strim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dok sam ja piso, ironaca je postavio strim pa nisam vidio ...Dzaba PP kad je iznad tvog posta taj strim
Mislim da ako brzo stavljas post za postom da nekad nece da prihvati jer mora proci neko vreme izmedju dva posta,koliko je to sekundi neznam ali pretpostavljam da bi to moglo biti...(tzv.Flood Control),ako gresim ispravit ce me neko od Admina....ili je u pitanju cisto greska tehnicke prirode....Zasto mi se prilikom postovanja stalno pojavljuje ovo.....? The requested post could not be found.
Mozda onda neki Administrativni problemi,vjerovatno nesto ili isprobavaju ili mjenjaju uglavnom vjerujem da ce se brzo ispraviti...(trebali smo o ovome u temi gde se postavljaju pitanja ali sad je gotovo neko ce prebaciti)To se javlja i prilikom prvog postovanja,mislim da nije brzina u pitanju...Opet isto...
postoji , ali ako ces ih gledati sa nekog drugog provajdera onda ti je potreban njihov proxypozz,jel ima ikakav nacin da se izvuce ili saznaju tv kanali iz moja tv bh telekoma ,postojil ikakav nacin .i da se gledaju preko vlc ili neki drugi player