Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Video sam da ima dopuna loga za Kanal 3 i jos neke kanale.Koji je link za download?
VolimTV hash=070c3b9c7179a78718513240b3009b9eef862817

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
cekam odgovor okolu dreambox webinterface
И додека чекаш ќе најдеш сам. Што имаш од DM, кој image (Е1, Е2, nabilo ,openpli). Ти треба вебинтерфејс плагин на дримот, само кој дрим го имаш? Вака без податоци кој сакаш да ти каже нешто.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2012
Poruka
734
Desni klik na sliku pa save picture as
Tako nije dobro jer je suvise mala rezolucija,tj. slike su manje nego one originalne koje imaju rezoluciju 381x365.
Mora da se klikne na sliku pa onda to sto ti kazes ali sa ovim slikama bar kod mene ne ide.
Edit:Sad je u redu,nisam video da na svaki post treba stisnuti hvala da bi moglo da se kopira.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
21.12.2012
Poruka
420
Tako nije dobro jer je suvise mala rezolucija,tj. slike su manje nego one originalne koje imaju rezoluciju 381x365.
Mora da se klikne na sliku pa onda to sto ti kazes ali sa ovim slikama bar kod mene ne ide.
Edit:Sad je u redu,nisam video da na svaki post treba stisnuti hvala da bi moglo da se kopira.
Ako je ze Logo znake.
Nemoguće ,otkud ti to da treba da se zahvališ ....to ja ne stavljam.
samo klikneš na jednu sliku logo znaka i on ti otvori u viewer-u za slike,onda ide desi klik pa "save as",pa sledeći znak opet "save as"......Tako za sve slike na celoj stranici.
Free logo :)

Uploadovana su sva loga na server.......ukupno 1883 komada......
Boki71 gde se izgubilo još nekih 300 komada,u prvom postu je cifra 2112 komada...
hehehehehe šalim se ko je dokon nek napravi spisak koji nedostaju sa spiska pa da ih uploadujem na mega :)

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
234
ja sam vidal negde za DIGITALB HD RABOTI SO mgcamd1.35a 100 % i hd i sd ? ja sam slusnal od neki ljudi od serbia hackiral digitalb hd ? kako da gi nademe tie tutoriali?

Kade moze da se nadje tutoriali ili manual Kako se radi ili Kako se napravi CARDSHARING za kreiranje na primer C: TCM2014.dyndns.org 12000 blabla bobobo za da rade ovaj digitalb hd ...?

LEGEND
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.431
ja sam vidal negde za DIGITALB HD RABOTI SO mgcamd1.35a 100 % i hd i sd ? ja sam slusnal od neki ljudi od serbia hackiral digitalb hd ? kako da gi nademe tie tutoriali?

Kade moze da se nadje tutoriali ili manual Kako se radi ili Kako se napravi CARDSHARING za kreiranje na primer C: TCM2014.dyndns.org 12000 blabla bobobo za da rade ovaj digitalb hd ...?

Ups pa ti nisto ne znaes, ova tesko ke odi. Podobro poseti nekoj exyu satelitski forum, ovde samo ke ja spamirame temava.

Natrag