Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.331
Sota predlog ti nije los, ali nije ni neprobojan. Ako se setis i Sultan mujo je zaradio vise od 100 postova tako sto je objavljivao viceve. Mislim da je moj predlog bolji, a glasi: Provera postova za sve, osim vas 10-20 proverenih clanova. Verujem da onda ne bi bilo vise rasprava, a jos manje stete.


oduzimalo bi dosta vremena ali bi moglo da se razmisli o tome......
 
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.073
Sto ne probate malo on demand samo da se objavljuje, ovako svako sto ne moze ili nece, neku listu da gleda samo prosledi na drugo mesto. Kada bi bilo manje objavljenih listi mislim da bi ovi sto vrebaju da prekopiraju manje vremena provodili ovde. Ovako na svakih pet minuta imaju sta da stave na svoj blog... Jeste da ce naravno i ovako kopirati ali nece provoditi ceo dan ovde. Treba smanjiti interesovanje takvih za ovu temu. Ovo je moj predlog, mozda bi bilo bolje i samo na private da se salju liste pa bi se odmah znalo ko objavi i dobije ban. lako je proveriti posle davanja liste da li je objavljena.
 
Učlanjen(a)
22.02.2014
Poruka
3
Pozdrav svima!! Nov sam u ovome,pa se ne snalazim bas najbolje!! Jel moze neko da mi posalje neku listu sa domacim kanalima i nesto stranih cisto da isprobam malo XMBC. Hvala unapred!! :)
 
Učlanjen(a)
30.04.2013
Poruka
3.249
Čestitke na unapredjenju kolegi D3n1s, veoma zasluženo dobijena titula, vredni kolega D3n1s veoma doprinosi forumu, svaka čast kompletnom staffu SF na odluci, kolega sve najbolje u budućem mandatu!!!
 
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
zna li neko zasto ne rade svi kanali preko tv headend,jel postoji neka caka ili...pronasao sam jedan ali samo dva-tri kanala rade...hvala unapred.
 
Natrag
Top