Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
30.12.2013
Poruka
216
Drugari, zapeo sam oko skeniranja u simple player-u. Naime hocu da iskeniram neki ip opseg preko udp-a. Evo kako sam postavio za pretragu:
SF.jpg
Siguran sam da na ovom opsegu ima kanala, ali mi nista ne nalazi. I usput ako biste bili ljubazni da mi objasnite sta je unistream? Zivi bili

Član
Učlanjen(a)
17.06.2009
Poruka
174
Hteo bi da se zahvalim Bokiju za linkove Filmova,koje je postavio juče,odličan izbor,jedini problem je taj sto seckaju
hteo sam pitati dali treba proxsi i ako treba koji?
Hvala ti za linkove več ču se nekako snači.
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Vidim ima strimova na ostalim forumima a i ovde sam video postavljeno bez hide pa aj da se ljudi ne muce da postavim ceo sajt jer i ovako je to trodnevni privatan strim koji je napravio neko sigurno nama poznat.

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
191
Jesu ovo stali ovi pinkovi kanala sa telekoma ili odakle vec.
Nikad mi nije bilo drago kad nesto stane i prestane da radi, ali za ovu mi je stvarno drago.
U dva dana objavljena je 200 puta najmanje, a nema ko nije napravio sajt, aplikaciju, ko nije stavio svoje ime na te strimove valjda misleci kako su neke face i veliki znalci.
A pri tome ne razmisljajuci da ce to stati pre nego sto oni sloze sve programe.
@bobanku u pravu si vjerovatno je problem u tome sto je ovo t2.

Učlanjen(a)
31.01.2014
Poruka
129
Kao clan moram da pohvalim ovu ideju,zaista je najbolje resenje.Konacno mozemo svi mirno da funkcionisemo.Sve tenzije su nestale,naravno ova tema ce sluziti za dalja pitanja i odgovora pa i kritike.Svaka cast ideolozima.

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Jesu ovo stali ovi pinkovi kanala sa telekoma ili odakle vec.
Nikad mi nije bilo drago kad nesto stane i prestane da radi, ali za ovu mi je stvarno drago.
U dva dana objavljena je 200 puta najmanje, a nema ko nije napravio sajt, aplikaciju, ko nije stavio svoje ime na te strimove valjda misleci kako su neke face i veliki znalci.
A pri tome ne razmisljajuci da ce to stati pre nego sto oni sloze sve programe.
@bobanku u pravu si vjerovatno je problem u tome sto je ovo t2.
simni
Kod:
MulticastTV_0_35.9.3_VLC-FE.zip sa
Kod:
https://sites.google.com/site/multicasttv/downloads

instaliraj pokreni napravi update na listu koju hoces sacuvaj i posle samo ubacis ip i port

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Ja više neću ispravljati postove, svako će dobit ban na 2 dana kao opomenu, ako nastave sa kršenjem pravila povećat ću dane. Nema više smisla, jedan ispravim drugi postavi isto, prvo sam im brisao postove jer po broju postova se da zaključit da oni znaju šta treba u hide al kao da namjerno stavljaju onako kako ne treba. Preporučio bi i ostalim moderatorima da rade isto jer fakat više nema smisla ovako, svi oni znaju koju listu postavljaju, ja i nisam toliko upućen šta je šta, samo mi još treba da provjerim svaku listu i ip adrese. Svako voli svoj profil, ja volim svoj i kad na dan-dva izgube profil onda će pazit slijedeći put, druge nema. Ne bi da banujem na duže vrijeme jer brate dragi forum je, ponašajte se normalno, tu smo da se družimo, naučimo nešto, gledamo kako može i do kad može.

Član
Učlanjen(a)
11.12.2009
Poruka
9
ima li meni pomoci koliko mi treba da naucim da strimujem kanale ako se i tako kaze
bolji mi da uradim sto postova

Natrag