Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Haha, naravno da je zalosno, svakakvih ljud ima, samo boze sacuvaj, ne znam sta oni rade u zivotu kada imaju vremena za takve glupost, ali eto ..zalosno je da gubim vrema na to i proveravam ko je ko i koliko nika ima umesto da radim nesto za dobrobit foruma i svih nas.......naravno svako sa vise nikova bice banovan pa i ovaj lik.......pustam ga jos malo mozda pise poruke sam sebi sa jednog na drugi nik........neznam ....mozda se i zahvaljuje sam sebi.....ko bi ga znao kakve sve ljudi imaju ideje.....
Da mi je da znam kako takvi razmisljaju pa onda bi mi bilo lakse a trudim se da ga razumem, znam da mu nije lako i znam da mu treba strucna pomoc. Samo ja evo pogledah, kombinuje pa je na dva uvek online i cim ja jednom nesto objavi sa drugog lajkuje, ove profile je pravio u maju, oktobru, januaru, februaru..i na prvi pogled ko ne prati dublje, na svakom ima 2/3 lajkova, rekao bi covek doprinosi forumu, ljudi mu zahvalni, a ono 90 posto toga sam se sebi zahvaljuje. Ima jos, napise nesto, a onda sa drugog nicka sam sebi udara repliku i "potpomaze". Ovaj poslednji sto je otvorio cini mi se da mu je jedini cilj da omalovazava anketu koju si pokrenuo, eno bunio se cim si je otvorio, verujem da je nije ni procitao, posle je omalovazavao da anketa nista ne donosi, da postoje mocnici, da bi danas rekao da anketu treba zatvoriti jer se rezultat vec zna. Naravno, sad je glasalo tamo 45 ljudi protiv, eto njegovih 5 javnih profila i sigurno jos toliko sa kojih samo daje lajkove ili koji su mu mozda bas za anketu. Rekoh ja, treba videti koliko se novih clana registrovalo onog dana kad si pokrenuo anketu Pozzzalosno je da gubim vrema na to i proveravam ko je ko i koliko nika ima umesto da radim nesto za dobrobit foruma i svih nas.......naravno svako sa vise nikova bice banovan pa i ovaj lik.......pustam ga jos malo mozda pise poruke sam sebi sa jednog na drugi nik........neznam ....mozda se i zahvaljuje sam sebi.....ko bi ga znao kakve sve ljudi imaju ideje.....rece mi malopre na pp jedan prijatelj da mozda se i svadja sam sa sobom ........ko bi ga znao.....
Sve sam ja to pisao pred banovanje ali bas sve i na kraju sam pomislio ma mozda i nije istina mozda sam ja poceo da ludim a ne taj sa 20 nikova.Da mi je da znam kako takvi razmisljaju pa onda bi mi bilo lakse a trudim se da ga razumem, znam da mu nije lako i znam da mu treba strucna pomoc. Samo ja evo pogledah, kombinuje pa je na dva uvek online i cim ja jednom nesto objavi sa drugog lajkuje, ove profile je pravio u maju, oktobru, januaru, februaru..i na prvi pogled ko ne prati dublje, na svakom ima 2/3 lajkova, rekao bi covek doprinosi forumu, ljudi mu zahvalni, a ono 90 posto toga sam se sebi zahvaljuje. Ima jos, napise nesto, a onda sa drugog nicka sam sebi udara repliku i "potpomaze". Ovaj poslednji sto je otvorio cini mi se da mu je jedini cilj da omalovazava anketu koju si pokrenuo, eno bunio se cim si je otvorio, verujem da je nije ni procitao, posle je omalovazavao da anketa nista ne donosi, da postoje mocnici, da bi danas rekao da anketu treba zatvoriti jer se rezultat vec zna. Naravno, sad je glasalo tamo 45 ljudi protiv, eto njegovih 5 javnih profila i sigurno jos toliko sa kojih samo daje lajkove ili koji su mu mozda bas za anketu. Rekoh ja, treba videti koliko se novih clana registrovalo onog dana kad si pokrenuo anketu Pozz
zalosno je da gubim vrema na to i proveravam ko je ko i koliko nika ima umesto da radim nesto za dobrobit foruma i svih nas.......naravno svako sa vise nikova bice banovan pa i ovaj lik.......pustam ga jos malo mozda pise poruke sam sebi sa jednog na drugi nik........neznam ....mozda se i zahvaljuje sam sebi.....ko bi ga znao kakve sve ljudi imaju ideje.....rece mi malopre na pp jedan prijatelj da mozda se i svadja sam sa sobom ........ko bi ga znao.....
Evo je temaImam jedno pitanje, gdje se moze skinit instalacija za onaj tvoj program sa tvojim najnovijim tutorialima o dreamboxu i skeniranju ako se ne varam, posto se sjecam da si postavio jednom link, ali ne mogu da ga nadjem vise :S
Hvala unapred, pozz
http://serbianforum.org/threads/sf-dreambox-tv-headend.499505
http://epg.serbianforum.org/Programi/SFDrim&Hea.rar