Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
samo upisi to,i nacices me...ja ulazim na skype preko hotmail...;)

ako nemozes da me nadjes,dodacu ja tebe,kazi samo kako si upisan.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Postoji.
Jos 90 postova i evo tu je odavno ,ceka te...
http://serbianforum.org/threads/sk-golf.483630/

PS:
Stavljaj linkove u code,jer sam svaki tvoj post u kom si stavljao linkove prepravio.
i jos 900 da ima opet nemoze da gleda
zasto
Kod:
**Skriveni sadržaj: Sadržaj ovoga posta mogu vidjeti članovi samo ove korisničke grupe (usergroups: Administrator, Legend, Moderator, Super Moderator, Uploader, Urednik, VIP).**

radi ovo

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.480

E verovatno , cak jos i radi zbog toga.
Zaboravio sam da ga prebacim da budr vidljiv na 100 postova.
Ima tu u tom delu nekih kanala rade vec 2 godine , inace taj deo je bio zatvoren ,nevidljiv ,osim za te grupe do pre par meseci.

Ma dobro snaci ce se on evo vec prvi post kod sulje i odma trazio to sto mu treba...
A da sam mu dao nebi ni isao tamo :roll: moja greska.Mucimo coveka bez potrebe.
Al dobro , makar sam mu poslao nesto drugo sto mu treba.U svakom slucaju nije namerno.
funjai.png

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
i jos 900 da ima opet nemoze da gleda
zasto
Kod:
**Skriveni sadržaj: Sadržaj ovoga posta mogu vidjeti članovi samo ove korisničke grupe (usergroups: Administrator, Legend, Moderator, Super Moderator, Uploader, Urednik, VIP).**

radi ovo
Jel to postoji, ili ce tek da se uvede ?

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.480
To ti je isto kao HIDE.
Samo je po grupama i kad pises post oznacis kome je dostupno da bude vidljivo , kojim grupama.
I nema puno takvih postova ,ostalo je od ranije nesto malo.
U principu neki dogovor je da se nista neskriva na forumu , sem tih linkova da bi sto duze radili.

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Pitanje u vezi OpenWebif zašto nemogu da ga gledam putem VLC playera a pošto mogu uredno raditi scrinove programa što znači da radi i EPG.Skinuo sam OpenPLi-4.0-beta-vuduo2 za taj webif ali ne pomaže,da mi slučajno ne treba kakav proxsy ako se tko bolje razumije evo slika.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.647
Ko zeli Spanija Dream nek se javi na Pm mislim da je tako najbolje
c golf hd.png
fox crime hd.png
c fudbol hd.png

dodajem kod mene radi sa 32 MB

moguce da nekom treba ili ne ??? ko se prvi javi dobija ako nekom nesta znace ti kanali ??? Dream radi savrseno

Pozdrav

Natrag