Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
18.09.2009
Poruka
371
Hehe...90% clanova je do skoro kukalo protiv pravila, foruma, admina, moderatora, urednika... kako nista ne gleda kvalitetno od kanala jer to cuvaju samo za sebe. A na osnovu slicica koje postavljate ovde ispade da 90% ljudi gleda sve i svasta, samo sto to niste sami sebi htjeli da priznate i uvjek vam je neko drugi bio kriv. Sta reci, nego komedija :D

Послато са Samsung Galaxy Tab уз помоћ Тапатока

Cini ti se,kanali su u jednoj grupi ljudi...10-15 clanova maksimalno i kod onih koji unistavaju te liste...normalni clanovi imaju samo nesto sto ili nije gledljivo ili prekida...siguran sam.

A te slicice postavljaju 6 coveka,i svaki dan isti...postave slicicu,i kad im neko posalje poruku da im pomogne,oni se ljute ili uopste ne odgovore...koj djavol onda kacite slicke...ako ne zelite da pomognete.

A ja da se ponizavam i da trazim sad po 20 liste na dan od svakakvih likova mi ne pada na pamet...

Tolko od mene.

Član
Učlanjen(a)
16.10.2010
Poruka
424
Ja imam drugačije iskustvo. Neki od članova su mi poslali ono šta sam ih pitao, dok su drugi dali logično obrazloženje zašto ne mogu dati... Rijetki su rekli ne ili nisu odgovorili...
a ja sigurno nisam među tih 10-15 ljudi...

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Cini ti se,kanali su u jednoj grupi ljudi...10-15 clanova maksimalno i kod onih koji unistavaju te liste...normalni clanovi imaju samo nesto sto ili nije gledljivo ili prekida...siguran sam.

A te slicice postavljaju 6 coveka,i svaki dan isti...postave slicicu,i kad im neko posalje poruku da im pomogne,oni se ljute ili uopste ne odgovore...koj djavol onda kacite slicke...ako ne zelite da pomognete.

A ja da se ponizavam i da trazim sad po 20 liste na dan od svakakvih likova mi ne pada na pamet...

Tolko od mene.

Pomoc je jedno, davanje - drugo, ucenje i rad - trece !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Pomoci bi trebalo, davati - po slobodnoj volji, a uciti i raditi je jako korisno, ako smem da kazem !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Postavljenje slicica nema uvek za cilj provokaciju, mada se nekada i njom treba posluziti u ovim vodama ! :mig:

Pa ja pre neki dan postavio pitanje u ovoj temi,a ostali ko da nisu videli...za razliku od drugih,ja postavljam pitanja u ovoj temi...jer se tako zove tema.

Pitanja ti je najbolje postaviti nekom licno, i ne treba biti nestrpljiv sa odgovorom, jer nekada se nema ni vremena za to !

Najveci problem je ovde, sto bi svi hteli sve da imaju, sto je prosto nemoguce !
I, svi negde zure - polako, bice svega vremenom !

Evo, ni meni niko ne odgovara - sme li se govoriti o SBB listi, pa cekam ! :mig:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag