Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Eto, vec imas 5 postova !ma nevicem bolan ,i nisam se naljutio ,nemam radi cega da se naljutim ,i sklonio sam linkove pozz
![Mig :mig: :mig:](/styles/smijesci/winko.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto, vec imas 5 postova !ma nevicem bolan ,i nisam se naljutio ,nemam radi cega da se naljutim ,i sklonio sam linkove pozz
Hehe...90% clanova je do skoro kukalo protiv pravila, foruma, admina, moderatora, urednika... kako nista ne gleda kvalitetno od kanala jer to cuvaju samo za sebe. A na osnovu slicica koje postavljate ovde ispade da 90% ljudi gleda sve i svasta, samo sto to niste sami sebi htjeli da priznate i uvjek vam je neko drugi bio kriv. Sta reci, nego komedija
Послато са Samsung Galaxy Tab уз помоћ Тапатока
Cini ti se,kanali su u jednoj grupi ljudi...10-15 clanova maksimalno i kod onih koji unistavaju te liste...normalni clanovi imaju samo nesto sto ili nije gledljivo ili prekida...siguran sam.
A te slicice postavljaju 6 coveka,i svaki dan isti...postave slicicu,i kad im neko posalje poruku da im pomogne,oni se ljute ili uopste ne odgovore...koj djavol onda kacite slicke...ako ne zelite da pomognete.
A ja da se ponizavam i da trazim sad po 20 liste na dan od svakakvih likova mi ne pada na pamet...
Tolko od mene.
Pomoc je jedno, davanje - drugo, ucenje i rad - trece !
Pa ja pre neki dan postavio pitanje u ovoj temi,a ostali ko da nisu videli...za razliku od drugih,ja postavljam pitanja u ovoj temi...jer se tako zove tema.
Nisi obratio pažnju na EPG post http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-88#post-1374799Evo, ni meni niko ne odgovara - sme li se govoriti o SBB listi, pa cekam !![]()
Ovo ti je mail, kako da te nadjem na Skype-u ?Ok,ajde ko zeli neka pomogne,pa da vidimo koliko dobrih ljudi ovde ima...
ko zna i zeli da pomogne,neka me doda na skype : pejkovic.aca12@hotmail.rs