Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
Eto, vec imas 5 postova !ma nevicem bolan ,i nisam se naljutio ,nemam radi cega da se naljutim ,i sklonio sam linkove pozz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Eto, vec imas 5 postova !ma nevicem bolan ,i nisam se naljutio ,nemam radi cega da se naljutim ,i sklonio sam linkove pozz
Hehe...90% clanova je do skoro kukalo protiv pravila, foruma, admina, moderatora, urednika... kako nista ne gleda kvalitetno od kanala jer to cuvaju samo za sebe. A na osnovu slicica koje postavljate ovde ispade da 90% ljudi gleda sve i svasta, samo sto to niste sami sebi htjeli da priznate i uvjek vam je neko drugi bio kriv. Sta reci, nego komedija
Послато са Samsung Galaxy Tab уз помоћ Тапатока
Cini ti se,kanali su u jednoj grupi ljudi...10-15 clanova maksimalno i kod onih koji unistavaju te liste...normalni clanovi imaju samo nesto sto ili nije gledljivo ili prekida...siguran sam.
A te slicice postavljaju 6 coveka,i svaki dan isti...postave slicicu,i kad im neko posalje poruku da im pomogne,oni se ljute ili uopste ne odgovore...koj djavol onda kacite slicke...ako ne zelite da pomognete.
A ja da se ponizavam i da trazim sad po 20 liste na dan od svakakvih likova mi ne pada na pamet...
Tolko od mene.
Pomoc je jedno, davanje - drugo, ucenje i rad - trece !
Pa ja pre neki dan postavio pitanje u ovoj temi,a ostali ko da nisu videli...za razliku od drugih,ja postavljam pitanja u ovoj temi...jer se tako zove tema.
Nisi obratio pažnju na EPG post http://serbianforum.org/threads/pitanja-komentari.500158/page-88#post-1374799Evo, ni meni niko ne odgovara - sme li se govoriti o SBB listi, pa cekam !
Ovo ti je mail, kako da te nadjem na Skype-u ?Ok,ajde ko zeli neka pomogne,pa da vidimo koliko dobrih ljudi ovde ima...
ko zna i zeli da pomogne,neka me doda na skype : pejkovic.aca12@hotmail.rs